Redactia.ro
Home » Monden » Veste tristă! Copilul Andreei Podărescu a fost diagnosticat cu o boală gravă

Veste tristă! Copilul Andreei Podărescu a fost diagnosticat cu o boală gravă

Copilul Andreei Podărescu

Modelul Andreee Podărescu trece prin momente cumplite după ce a aflat că fiul său a fost diagnosticat cu o boală gravă. Micuțul Anthony, în vârstă de trei ani a fost internat la Terapie Intensivă, iar mama sa este distrusă.

Veste tristă! Copilul unei persoane publice din Romania a fost diagnosticat cu o boală gravă. Despre cine este vorba

Andreea Podărescu este într-o situație absolut cumplită. Fostul model a aflat o veste care a dărâmat-o complet. Aceasta a aflat că fiul său, în vârstă de numai trei ani suferă de o boală gravă, fiind internat de urgență la Terapie Intensivă. În urma investigațiilor făcute de către medici, starea de sănătatea al lui Anthony nu este deloc bună.

Conform Spynews.ro, Andreea a declarat care este starea de sănătatea a fiului ei. ”Durerea pe care o simt este de nedescris în cuvinte şi nu doresc ca nicio mamă să treacă prin ce trec eu acum. Vă rog din suflet sa vă rugaţi pentru copilaşul meu. Aştept rezultatele astăzi, s-au repetat analizele de ieri, aştept să văd, situaţia nu este deloc ok. Sunt devastată, efectiv. Copilaşul meu nu merită aşa ceva, e totul foarte nedrept. S-a simţit rău, a avut temperatură şi frisoane la un moment dat, acum două seri, dar pe zi a fost foarte vioi, am mers în parc, s-a jucat, nu a fost nicio problemă. Într-adevăr, a mâncat puţin mai mult decât în celelalte zile pentru că probabil a fost şi mult mai activ”, a spus vedeta.

Fiul Andreei Podărescu suferă de o boală gravă

Anthony, fiul Andreei Podărescu a fost diagnosticat cu o boală gravă. Fostul model a declarat că fiul ei a făcut enterocolită, motiv pentru care a decis să meargă de urgență la spital, dar cadrele medicale i-au dat vești proaste. În prezent, Anthony se află la Terapie Intensivă. „Momentan este sub medicatie, este la perfuzie, suntem la terapie intensiva. Nu am cum sa spun ca este vioi pentru ca s-a simtit foarte, foarte rau. Starea lui s-a agravat dimineata, cand am si constatat ca are acele pete pe corp si nu mai era copilul meu”, a mai spus vedeta.

Doamne …..da mi mie toată durerea lui ! Ia ma Doamne la tine …numai lasă mi copilul sănătos și in viața ! E copilul…

Publicată de Andreea Podarescu pe Sâmbătă, 3 octombrie 2020

Andreea nu mai este împreună cu tatăl copilului, aceasta acuzându-l anul trecut că a bătut-o și a umilit-o. Gheorghe Bădoi și Andreea Podărescu au fost împreună vreme de aproape patru ani, iar la nici doi ani de relație bruneta a rămas însărcinată. Când Anthony avea 7 luni, Andreea și Bădoi s-au despărțit, vedeta fiind cea care s-a ocupat de creșterea micuțului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: