Redactia.ro
Home » Sport » Drama prin care trece Dumitru Dragomir. Este sfâșietor. „Mi-a murit fiul”

Drama prin care trece Dumitru Dragomir. Este sfâșietor. „Mi-a murit fiul”

Dumitru Dragomir este un nume greu din fotbalul românesc. Acesta a trecut printr-un necaz inimaginabil. Acesta și-a pierdut fiul acum mulți ani și drama o resimte până și în ziua de azi. Ce declarații a făcut fostul preşedinte al LPF.

Ce declarații a făcut Dumitru Dragomir

Multă lume ăl știe pe Dumitru Dragomir, dar nu mulți știu că acesta și-a pierdut fiul pe când băiatul avea doar 18 ani. Acesta a declarat că acesta este cel mai mare regret al său, faptul că și-a pierdut unul dintre copii. Tragedia s-a petrecut în urmă cu 35 de ani. Dumitru Dragomir a declarat că este foarte greu să treci prin așa ceva iar acesta este şi motivul pentru care s-a mutat cu familia de la Braşov.

Cel mai mare regret al vieții mele este că mi-a murit fiul meu la 18 ani. În rest, nu am regrete în decursul vieții. Nu ține de noi, ține de Doamne-Doamne, dar… o să îl întreb pe Gigi Becali… Acum, să vorbească cu Doamne-Doamne, dacă pot, eu știu, să mă duc și eu lângă fiul meu acolo. E imposibil să treci peste așa ceva. Nu poți să fii niciodată fericit în viață. Poți să le ai pe toate, pe toate, pe toate. Ai ceva care îți lipsește.

Dacă muncești, uiți. Cel mai mare lucru pe care l-a dat Dumnezeu pe pământ e uitarea. Dacă nu dădea uitarea, muream. Păi, de asta am și plecat de la Brașov. Eu nu aș fi plecat de la Brașov cu familia mea. Păi, stăteam toată ziua la cimitir. Asta este. Ăsta este cel mai mare regret, că nu am putut să îl văd și pe el realizându-se.„, a declarat Dumitru Dragomir.

De ce și-a pierdut viața fiul fostului Președinte al LPF

Dumitru Dragomir a mărturisit că fiul său a murit într-o noapte acasă. Acesta ar fi vrut să vomite, iar lichidul i-a ajuns pe trahee, producând tragedia. Dumitru Dragomir a spus că a fost cel care trebuia să se țină tare, deoarece soția sa a fost terminată de durere.

I-a venit noaptea în somn să vomite, a luat-o pe trahee și a murit lângă Bogdan (n.r. celălalt fiu) în pat. Eu am fost mai tare decât soția. Eu sunt un om puternic, trecut prin viață, prin necazuri. Păi, în ultimii 24 de ani am fost numai în procese.

Eu mai zic în felul următor: dacă există Dumnezeu, de ce nu m-a luat pe mine, care eram un păcătos, și de ce l-a luat pe fiul meu, care era pur ca apa distilată? Dacă există Dumnezeu, de ce ia acum atâția oameni nevinovați.„, a mai spus Dumitru Dragomir.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: