Redactia.ro
Home » Monden » Drama prin care trece Fuego. Artistul a vorbit pentru prima dată despre suferința sa

Drama prin care trece Fuego. Artistul a vorbit pentru prima dată despre suferința sa

Drama prin care trece Fuego

Epidemia de coronavirus a afectat viețile tuturor oamenilor, inclusiv ale vedetelor.  Fuego se declară afectat de această perioadă grea care a venit din cauza virusului. Deși s-a bucurat la început de odihnă, artistul se simte inutil și îi este dor de publicul său.

Drama prin care trece Fuego. Artistul a vorbit pentru prima dată despre suferința sa

Fuego trece printr-o perioadă dificilă din cauza pandemiei de coronavirus. Apariția virusului a dat peste cap toate evenimentele la care era invitat artistul.

Deși la început Fuego în vârstă de 43 de ani s-a bucurat de liniște și odihnă, acesta a început să se simtă inutil și să le simtă lipsa fanilor săi.

Paul Surugiu, pe numele său real,a declarat într-un interviu pentru Click.ro că se simte rău pentru că nu poate să le mai cânte fanilor săi.

Perioada de pandemie n-am apucat să o resimt dur. Asta pentru că veneam după o perioadă plină și extrem de agitată și am încercat, în primă fază, să mă odihnesc. Apoi să mă obișnuiesc mental cu schimbările și-apoi să fac nenumărate proiecte”, a spus acesta.

Totodată, artistul a declarat că pe timpul pandemiei a pictat intens, unde a așternut amintiri și bucurii. Mai mult, Fuego a precizat că a pregătit o expoziție viitoare, pentru a-și afișa capodoperele.

Fuego, noi proiecte pe timp de pandemie

Îndrăgitul artist a declarat că a făcut live-uri pe Facebook, și a dat startul unei campanii online „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”,unde a lansat mai multe melodii noi și colaje.

Totodată, artistul a lansat proiectul „DRAG DE POEZIE”, oferindu-le fanilor săi câte o poezie pe zi, recitată chiar de el. Mai mult, cântărețul a anunțat că va lansa un nou album cu maestrul Jolt Kerestly.

Am scris, am reflectat, mi-am pus ordine în gânduri și-n lucruri, am gătit, am citit, m-am uitat la filme, la seriale, m-am dezvoltat și-am evoluat și am vorbit mai mult cu oamenii pe care, vrând-nevrând, i-am neglijat oarecum până acum, din lipsa timpului. Iar la finalul lui aprilie am intrat pe…calea undelor și-am hotărât să fac emisiunea de radio “GRAMOFON”, la NAȚIONAL FM… Acum suntem în vacanță, până pe 1 septembrie când revin cu al doilea sezon al GRAMOFONULUI, mai interesant, la NAȚIONAL FM, tot de la 19.00, de luni până vineri” a mai spus Paul Surugiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: