Redactia.ro
Home » Știri » Drama prin care trece un român stabilit în străinătate. Părinții lui s-au sinucis aruncându-se de la etajul 7 FOTO

Drama prin care trece un român stabilit în străinătate. Părinții lui s-au sinucis aruncându-se de la etajul 7 FOTO

Doi soți care locuiau singuri în apartament, s-au aruncat de la etajul 7 blocului, unde locuiau, în sectorul 2 al Capitalei, în zona Ștefan cel Mare. Soția avea 89 de ani, iar soțul ei, 90 de ani, motiv pentru care mulți dintre vecini nu au deslușit motivul acestui gest extrem. Fiul acestora trece acum prin clipe cumplite! Iată detaliile!

Doi bătrâni, soț și soție, s-au aruncat împreună de la etajul 7 al unui bloc din București

Bătrâneii nu aveau parte de certuri și erau o familie destul de liniștită, au povestit vecinii lor jurnaliștilor, conform Antena3. Ei fost găsiți în fața blocului lor, după ce au sărit de la fereastra ghenei de gunoi aflată pe palier. Un prieten apropiat familiei, ar fi declarat că ambii sufereau de mai multe afecțiuni medicale și erau îngrijiți de o femeie care în momentul tragediei era plecată la cumpărături.

Nimeni nu știe, momentan, dacă bătrânii s-au sinucis, deci dacă au decis să se arunce amândoi în gol, dacă este vorba de o crimă sau de un incident nefericit, spre exemplu, dacă doar au alunecat peste pervaz dintr-o neatenție.

La fața locului au ajuns echipaje de poliție, ambulanță și SMURD, însă era deja mult prea târziu, din păcate, conform sursei menționate mai sus.

Fiul bătrâneilor trece prin clipe tragice

Fiul celor doi a trecut printr-un șoc cumplit la aflarea veștilor tragice. Acesta lucrează în Belgia, la Bruxelles și trăiește, acum, drama vieții sale, pierzându-și ambii părinții fără a știi exact motivul gestului lor.

Doi soți bătrâni au căzut împreună de la etajul 6 al unui bloc din București. Ce cred anchetatorii
Foto: captură video Antena3

Poliția a fost sesizată, vineri, 23 septembrie, în jurul orei 12:10, că un bărbat și o femeie s-au aruncat de la etaj

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, dar și polițiștii care au deschis o anchetă:

„În data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 6 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat și o femeie, s-ar fi precipitat de la etajul 7 al unui bloc, situat în Sectorul 2. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției. În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul celor două persoane, ambele în vârstă de 89 de ani. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, se arată într-un comunicat al Poliției.

 

Sursa foto: Libertatea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: