Redactia.ro
Home » Monden » Drama Ronei Hartner din adolescență. Actrița a încercat să-și ia viața de trei ori: „O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor”

Drama Ronei Hartner din adolescență. Actrița a încercat să-și ia viața de trei ori: „O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor”

GALERIE FOTO (2) Cum arată locul de veci unde va fi îngropată Rona Hartner. Imagini de la căpătâiul artistei

Pe 23 noiembrie, Rona Hartner, cunoscută pentru optimismul său debordant și contribuțiile sale la lumea artistică, a plecat din această lume la vârsta de 50 de ani. Artista a luptat cu îndârjire împotriva unei boli nemiloase, iar vestea trecerii sale la cele veșnice a adus un imens regret în lumea artistică românească. Puțini știu însă despre tumultul interior pe care l-a trăit, luptând cu propria sănătate mentală și cu suferințe greu de imaginat.

În ciuda zâmbetului său fermecător și a entuziasmului pe care-l emană, viața Ronei Hartner a fost marcată de momente întunecate. La doar 18 ani, tânăra artistă a traversat trei tentative de sinucidere, simțind că suferința din inima ei era copleșitoare. Cu toate acestea, destinul i-a rezervat un înger păzitor, o persoană misterioasă care a apărut de trei ori în momente critice și a salvat-o din abisul disperării.

Într-un interviu ulterior, Rona Hartner a mărturisit că aceste experiențe au fost cruciale în înțelegerea ei a valorii vieții.  „Eu am avut trei tentative de sinucidere la 18 ani. Am plecat noaptea pe mare, la 2 Mai. O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor. Această persoană a apărut de trei ori în viaţa mea. Mereu vine în situațiile critice. Nu ştiu cine e sau cum o cheamă. Atunci am înţeles că nu era momentul ca eu să pier,” a spus artista.

Rona Hartner a avut o viață plină de suișuri și coborâșuri

Rona Hartner a trăit o viață plină de evenimente – de la succese în carieră și iubiri pasionale la momente de cumpănă care au testat-o din punct de vedere financiar și emoțional. Căsătorită de două ori, prima dată cu Rocco Sedano, tatăl fiicei sale, Rita, și apoi cu Herve Camilleri, artista a simțit pe propria piele impactul separărilor.

Divorțul de Herve Camilleri a avut consecințe financiare severe pentru Rona, fiind nevoită să ofere o sumă semnificativă prin partaj. Cu toate acestea, artista a încercat să gestioneze această situație cu demnitate și înțelegere. „Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis să ia tot ce vrea. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut,” a declarat ea într-un interviu.

După o luptă împotriva cancerului la colon, Rona a reușit să-și revină, dar, într-un deznodământ tragic, boala a recidivat, metastazele la plămâni fiind incurabile. Chiar și în aceste momente dificile, Rona Hartner și-a dedicat timpul fiicei sale, retrăgând-o chiar și de la școală pentru a petrece momente prețioase împreună.

Moartea a smuls-o mult prea devreme dintre cei dragi

Rona Hartner a fost mai mult decât o artistă. A fost o sursă de inspirație pentru mulți, arătând că viața poate fi trăită cu pasiune și că orice cădere poate fi urmată de o revenire mai puternică. Cu toate că a părăsit această lume prea devreme, moartea Ronei Hartner a lăsat în urmă amintiri frumoase și o moștenire a optimismului care va rămâne vie în inimile celor care au iubit-o și au admirat-o. O femeie puternică și fragilă în același timp, Rona Hartner va fi mereu rememorată ca o stea care a strălucit și a luptat până în ultima clipă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: