Redactia.ro
Home » TV » Drama trăită de Dan Ciotoi în tinerețe! Artistul a fost diagnosticat cu o boală cruntă

Drama trăită de Dan Ciotoi în tinerețe! Artistul a fost diagnosticat cu o boală cruntă

Dan Ciotoi, operat de urgență, la 6 ani după ce s-a internat pentru o tumoră benignă. Fiul artistului, detalii de ultimă oră: „Este la Terapie Intensivă”

Dan Ciotoi, celebrul cântăreț de muzică de petrecere, a trecut prin clipe groaznice de-a lungul vieții sale. Artistul a vorbit deschis despre problemele cu care s-a confruntat în perioada în care a fost în armată, despre boala cruntă cu care a fost diagnosticat, dar și cum i-a fost interzis să se trateze.

Drama trăită de Dan Ciotoi în tinerețe

Dan Ciotoi a oferit un interviu pentru „Acces Direct”, în care și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor. Solistul trupei ,,Generic”  afăcut dezvăluiri uimitoare despre viața tumultuoasă pe care a avut-o, în care a avut câteva episoade de coșmar. Artistul a povestit emoționat despre perioada tinereții, momentul în care a fost înrolat în armată, iar ceea ce a urmat este de nedescris.

Dan Ciotoi a fost diagnosticat cu o boală cruntă. Episodul i-a marcat pentru totdeauna viața. Cântărețul a povestit cum s-a îmbolnăvit în mod subit și deși se simțea rău, superiorul său de la acea vreme nu i-a permis să meargă la infirmerie pentru a afla cu ce boală se confruntă și pentru a se trata. Ba mai mult, superiorul i-ar fi sugerat artistului să mănânce usturoi pentru a se trata.

„Am făcut armata aici în București, în Chitilia. Am o amintire foarte puternică. Era domnul plutonier o persoană așa de rea că atunci când m-am îmbolnăvit nu a vrut să mă lase la infirmerie, mi-a spus să mănânc usturoi și să îi dau înainte că îmi trece. Așa m-am eliberat cu plămânii bolnavi. Asta este cea mai rea amintire”, a afirmat Dan Ciotoi.

Starea de sănătate a artistului s-a agravat ulterior și a fost nevoit să se interneze pentru o perioadă de nu mai puțin de 6 luni. În urma analizelor s-a dovedit a fi vorba dspre pleurezie. Trauma suferită a fost și mai mare întrucât dacă acesta ar fi fost dus la spital la timp, cel mai probabil situația acestuia nu ar fi fost gravă ca acum.

„A fost o pleurezie. Am fost internat vreo 6 luni, dar mi-a trecut. Asta mi-a dat un impuls, am zis că <<uite, când muncești și muncești degeaba, nu te apreciază nimeni, nu ajungi nicăieri cu munca cinstită>>. Și am zis când ajung acasă, să fac Școala Populară de Arte și m-am zbătut și am vrut să cânt.”, a mai spus artistul.

Dan Ciotoi a ales o altă cale a vieții, după ec a terminat armata. Artistul  și-a urmat visul de a cânta, motiv pentru care s-a întos în satul natal, acolo unde își câștiga existența prin talentul său. Dan Ciotoi participa la numeroase nunți și botezuri și începea să își facă un nume. În acea perioadă, artistul a cunoscut-o pe amam copiiilor săi, cu care a trăit o poveste de dragoste de doar 3 ani. Mai mult, despărțirea de aceasta i-a provocat mai multe probleme de sănătate. Artistul s-a confruntat cu două tumori și a ajuns pe mâinile unui medic care i-a salvat viața.

„M-am căsătorit undeva într-un sat de lăutari, să zicem. Datorită faptul că aveam evenimente, nunţi, botezuri, am cunoscut o fată şi am făcut doi copii. Activitatea mea se desfăşura mai mult acolo. M-am stabilit acolo pentru o perioadă, dar nu ne-am înţeles şi ne-am despărţit. Nu a mers faptul că ea era o fată cu bani, cu avere şi eu eram un băiat sărac. Se făcea diferenţa asta, se ţinea cont cine sunt eu, cine e ea… Am stat cu ea cam trei ani. Trei-patru ani. Am făcut două tumori, cancer. M-am operat la Oradea, la cel mai bun doctor şi m-am vindecat. Am avut şi un accident cu maşina tot în perioada aia. A fost un an nefast. Dacă am înşelat-o? De aia n-am despărţit! Am înşelat-o cu altcineva. Acum nu sunt singur„, a spus Dan Ciotoi pentru Acces Direct.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: