Redactia.ro
Home » Monden » Drama trăită de Florin Condurățeanu! Jurnalistul a trecut prin clipe cumplite în tinerețe

Drama trăită de Florin Condurățeanu! Jurnalistul a trecut prin clipe cumplite în tinerețe

Drama trăită de Florin Condurățeanu! Jurnalistul a trecut prin clipe cumplite în tinerețe

Florin Condurățeanu, care a murit pe 28 iunie, a trăit o dramă cumplită în tinerețe, însă puțini știu acest detaliul din viața lui! Regretatul jurnalist și-a pierdut părinții la o distanță de 10 luni. 

Drama trăită de Florin Condurățeanu! Jurnalistul a trecut prin clipe cumplite în tinerețe

Florin Condurățeanu a murit pe 28 iunie, la vârsta de 71 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. În ultimii ani, acesta se dedicase domeniului medical, realizând emisiuni tematice la mai multe posturi de televiziune. În prima parte a carierei a fost însă și jurnalist sportiv.

Jurnalistul a trăit clipe cumplite în tinerețe, mai exact în timpul când era în facultate, asta pentru că și-a pierdut părinții la o distanță de doar 10 luni. Regretatul om de presă a acordat un interviu în urmă cu mai multă vreme în care a povestit despre tragedia care l-a marcat pe viață.

”La Fundeni mi-au murit ambii părinţi, la distanţă de zece luni. S-au iubit foarte mult. Când ţi-au murit părinţii, simţi că ai fost împuşcat în aripă. Tata era conferenţiar la «Mina Minovici». A scăpat de pe front, fratele lui a stat mult timp prizonier în Siberia. Tata s-a îmbolnăvit de inimă şi din insuficienţa cardiacă a făcut edem pulmonar. Îşi pierdea cunoştinţa. I-am ţinut limba, să nu şi-o înghită. La spital l-au îngrijit teribil, dar, a doua zi, când m-am dus să-l vizitez făcuse stop cardiac. Eram în primul an de facultate. Mama mea, care avea o funcţie importantă pe linie economică la Fundeni, a făcut, de la tensiune, un atac cerebral stând de vorbă cu mine. Vorbeam cu ea şi vedeam cum îi împietreşte gura. Am chemat salvarea şi m-am dus la spital. A stat şase zile în comă. Au murit amândoi acolo. Eu i-am luat de acolo”, a dezvăluit în urmă cu ceva timp Florin Condurățeanu.

Florin Condurățeanu a murit la 71 de ani

Vestea morții lui Florin Condurățeanu a fost dată de realizatorul Mihai Gâdea de la Antena 3. Florin Condurățeanu a fost un nume important în lumea televiziunii, fiind unul dintre jurnaliștii care dezbătea, adesea, subiecte de impact ale zilei.

“Noi am aflat în jurul orei 8 şi ceva. Îmi e foarte greu să vorbesc în seara asta. Îmi este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul și prietenul nostru, unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurățeanu, a încetat din viață. De-a lungul timpului, prin natura lucrurilor, prin natura meseriei mele, am cunoscut foarte mulți oameni. Am lucrat cu foarte mulți oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurățeanu. În urmă cu puțin timp am aflat că scumpul nostru coleg și prieten a intrat în șoc cardio-respirator și cu toții am sperat ca Florin Condurățeanu, așa cum a învins întotdeauna în profesie, în viață, să învingă și în această seară”, a spus Mihai Gâdea, cu ochii în lacrimi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: