Redactia.ro
Home » Monden » Drama trăită de Maia Morgenstern. Dezvăluirile emoționante făcute de vedetă

Drama trăită de Maia Morgenstern. Dezvăluirile emoționante făcute de vedetă

GALERIE FOTO (5) Drama trăită de Maia Morgenstern.

Drama trăită de Maia Morgenstern. A trăit o adevărată dramă în copilărie, iar acum își aduce aminte momentele în care a trăit împreună cu familia sa în sărăcie. Maia Morgensterin, căci despre ea este vorba este una dintre cele mai talentate și îndrăgite actrițe din România. Povestea ei de viață bate orice film!

Drama trăită de Maia Morgenstern. Dezvăluirile emoționante făcute de vedetă

Drama trăită de Maia Morgenstern. Este una dintre cele mai iubite actrițe din România, încântându-ne cu personaje de tot felul. Maia Morgenstern a reușit să joace în piese de teatru grele, seriale românești și a câștigat numeroase premii de-a lungul carierei sale. Pe lângă faptul că este extrem de talentată, Maia Morgenstern este o persoană caldă și onestă. În acest an, actrița și-a lansat cartea autobiografică, intitulată „Nu sunt eu”, iar în paginile sale actrița a vorbit despre momentele dramatice prin care a trecut când mică. Deși lumea o cunoaște, puțini sunt cei care îi cunosc drama din copilărie. Directoarea Teatrului Evreiesc de Stat a dezvăluit pentru Antena Stars amintiri dureroase, iar după ce părinții săi au decedat, Maia își amintește cu regret de momentele în care și-a contrazis tatăl. „Cel mai greu, dar și o eliberare pentru mine a fost să povestesc despre ridicolul total în care mă scăldam, contrazicându-mi părinții. Contrazicându-l pe tata, miorlăind, la orice.”, a spus artista.

Cu toate astea, vedeta spune că tatăl său a fost cel care i-a observat talentul și a ajutat-o să ajungă cine este astăzi. Deși era un bărbat sever, acesta a determinat-o pe actriță să evolueze în cariera sa. „Nu m-a scutit de critici. Nici măcar nu le-aș numi foarte severe, extrem de realiste. Asta e prost, aici nu e bine, dincolo ce nu se face, asta e greșit.”, își amintește actrița. Întrebată cărui părinte îi spunea tot ce avea pe suflet, Maia Morgenstern a spus că tatăl său era confidentul său, dar și pe mama sa a adorat-o, doar că aceasta era o persoană mai sensibilă. Actrița a spus la un moment dat, că de multe ori își dorea să se îmbolnăvească pentru a petrece mai mult timp cu ea. „Îi spuneam că mi-aș dori să fie bolnavă, ce fericită sunt că e bolnavă. Se apuca mama cu mâinile de cap când auzea prostia asta. E o prostie, dar pe asta o spuneam, pentru că îmi doream atât de mult să stau mai mult cu mama.”, a povestit ea.

Maia Morgenstern a trăit în sărăcie

În prezent, Maia Morgenstern este o actriță apreciată de tot poporul român,având acum o avere mare din munca sa, dar cu toate astea, actrița știe ce înseamnă sărăcia. În copilărie, familia acesteia nu avea posibilități, iar actrița a suferit enorm. „Am cunoscut și foamea, am cunoscut momente foarte dificile, pe care nu le-am uitat. În tinerețe, am cunoscut și mâncarea raționalizată. Știu că mama îl lua pe Tudor, fiul meu, copilul meu cel mare și stăteau la coadă să ia două porții de lapte, de unt de pâine. Nu uit lucrurile astea. Nu zgândăr răni vechi ca să stârnesc simpatie și milă, dar sunt experiențe pe care le-am trăit.”, a dezvăluit faimoasa artistă.

În ceea ce privește sărbătorirea Anului Nou, actrița a spus că va rămâne acasă, alături de cei dragi, gătind și împodobind casa extrem de frumos. Maia Morgenstern s-a împăcat cu fostul ei soț, actorul Claudiu Istodor. Cei doi au împreună un băiat, pe Tudor Aaron, în vârstă de 35 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: