Redactia.ro
Home » Monden » Drama trăită de Smiley. Ce se ascunde în spatele unei melodii celebre pe care artistul a compus-o: „Tata suferise un atac cerebral și…”

Drama trăită de Smiley. Ce se ascunde în spatele unei melodii celebre pe care artistul a compus-o: „Tata suferise un atac cerebral și…”

GALERIE FOTO (3) Drama trăită de Smiley.

Drama trăită de Smiley. Iubitul Ginei Pistol a trecut printr-o adevărată dramă, dar a ales să o dezvăluie mai târziu. Artistul a declarat că în timp ce era în Statele Unite ale Americii a aflat că tatăl său a făcut atac cerebral. Cântărețul a făcut dezvăluiri emoționante în cadrul unui podcast realizat de Damian Drăghici.

Drama trăită de Smiley. Ce se ascunde în spatele unei melodii celebre pe care artistul a compus-o: „Tata suferise un atac cerebral și…”

Drama trăită de Smiley. Iubitul Ginei Pistol, Smiley este unul dintre cei mai apreciați și talentați artiști din țară, acesta având multe piese de succes. Deși toată lumea îl vede cu zâmbetul pe buze și mereu pus pe glume, puțini sunt cei care știu că artistul a trecut printr-o adevărată dramă în urmă cu ceva timp. În timp ce se afla în America, a primit un telefon de la mama sa, care l-a cam pus pe gânduri. Când a întrebat ce se întâmplă, artistul a aflat că tatăl său făcuse în urmă cu două săptămâni atac cerebral. Ei bine, acel moment l-a determinat pe artist să scrie melodia „Confesiuni”. „Când a venit refrenul piesei, ideea ei, eram în America, plecat de vreo două luni și jumătate. Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună.Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam! Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună. După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus în dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri”, a declarat Smiley.

În timp ce plângea pentru părintele său, Smiley a început să scrie refrenul ”Imi e dor de tine, tata, vreau să ne vedem mai des”.„În timp ce plângeam, auzeam o voce în cap care-mi zicea: ”Scrie, scrie, scrie!”. Dar așa, de nicăieri. Poate o să ziceți că sunt nebun. Și am scris refrenul asta”, a recunoscut Smiley.

Ce secret are Smiley și nu vrea ca fiica lui să îl afle

În timpul interviului, Damian Drăghici i-a adresat o întrebare surprinzătoare lui Smiley. „Ce nu ai vrea să afle niciodată copilul tău despre tine?”, l-a întrebat acesta. Stând câteva secunde pe gânduri, răspunsul acestuia a stârnit hohote de râs. „Cu câte fete am fost înaintea lu’ maică-sa”, a fost răspunsul pe care Smiley.

Gina Pistol și Smiley urmează să devină părinți peste câteva săptămâni, iar cei doi așteaptă cu mare emoție venirea pe lumea a fetiței lor. Cei doi sunt împreună de câțiva ani, iar copilul a venit ca o binecuvântare pentru ei. Într-un clip video făcut de cei doi și postat de Smiley pe contul său de Youtube, Gina este extrem de emoționată și izbucneșe în lacrimi al fiecare declarație pe care Smiley o face referitoare la ea și la copilul lor. Prezentatoarea Tv este extrem de fericită că devină mamă pentru prima oară, având în vedere că medicii i-au că nu poate avea copii, aceasta pierdându-și oarecum speranța. EI bine, în curând, Smiley și Gina își vor ține fetița în brațe și se vor bucura de noua viața pe care o vor avea lângă copilul lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: