Redactia.ro
Home » TV » Românii au talent 2021. Smiley și Pavel Bartoș au oferit al treilea Golden Buzz! Cine este Remi Martin

Românii au talent 2021. Smiley și Pavel Bartoș au oferit al treilea Golden Buzz! Cine este Remi Martin

GALERIE FOTO (4) Românii au talent 2021. Smiley și Pavel Bartoș au oferit al treilea Golden Buzz! Cine este Remi Martin

Remi Martin este concurentul care a primit cel de-al treilea Golden Buzz! De data aceasta Smiley și Pavel Bartoș au fost cei care i-au oferit șansa de a merge în semifinală unui concurent. 

Smiley și Pavel Bartoș au oferit al treilea Golden Buzz

Remi Martin a urcat pe scena de la Românii au talent cu un număr emoționat și uimitor de acrobație. Acesta a avut un moment excepțional, astfel i-a convins pe Smiley și pe Pavel Bartoș să apese butonul de Golden Buzz.

Românii au talent 2021. Momentul a fost unul plin de emoție din partea tuturor! Remi a fost uimit și emoționat de faptul că juriul l-a trimis direct în semifinală.

”Remi mi se pare o poezie de om de suflet. Am văzut numărul cu emoții. L-am privit pe Remi ca pe un om la care nu aș putea vreodată să ajung pentru că e atât de sus, încât noi putem doar să fim cu picioarele pe pământ și să visăm la înălțimea la care el a ajuns. Remi este un fenomen”, a spus Andra.

Românii au talent 2021. Smiley și Pavel Bartoș au oferit al treilea Golden Buzz! Cine este Remi Martin

„Eram în șoc! Nu am știut cum să reacționez! Sunt foarte fericit, este extraordinar! Abia aștept să revin în semifinale și să vă arăt un număr și mai bun”, a declarat Remi.

Cine e Remi Martin, tânărul care a luat al treilea Golden Buzz

Remi Martin a început teatru clasic la 8 ani într-o trupă semiprofesionistă din orașul natal, în Germania. De la început a știut că vrea să devină actor.

”Mă numesc Remi Martin. Am 35 de ani și sunt pe jumătate francez, jumătate german. După ce am terminat școala, am vrut să devin actor, dar am ajuns artist de circ. M-am uitat la foarte multe spectacole Cirque du Soleil, la televizor. Am fost mereu atras de lumea circului. Cred că este o lume minunată, unde sunt posibile multe lucruri.”, a declarat Remi.

Românii au talent 2021. Smiley și Pavel Bartoș au oferit al treilea Golden Buzz! Cine este Remi Martin

La 19 ani, a ajuns într-un proiect de circ la școala sa. A învățat noțiunile de bază și cum să îmbine abilitățile sale sportive cu elementele de actorie, iar la 21 ani a intrat la școala de balet și circ din Berlin și a fost primul din Germania care a abordat această ramură a circului, acorbații la Chinese pole.

Românii au talent 2021. Remi este mare fan Charlie Chaplin și vede foarte multe elemente poetice în munca sa, pe lângă faptul că a fost un comedian genial. Își dorește să regizeze propriul spectacol pe care să-l prezinte peste tot în lume.

Românii au talent 2021. Smiley și Pavel Bartoș au oferit al treilea Golden Buzz! Cine este Remi Martin

Mai mult, Remi Martin a avut ocazia să performeze pentru Regina Elisabeta și spune că a fost cea mai mare onoare. Regretă că nu a urmat și o carieră în actorie, pe lângă cea în lumea circului.

”Am avut șansa să fiu în spectacol în fața reginei Elisabeta și evident a fost un moment foarte important, să fiu invitat de regină. Este un moment special în viața fiecăruia, se întâmplă o singură dată în viață. Cel mai mare vis al meu este să fac spectacole și mai mari, care să îmbine teatrul cu circul, în muzica vieții. Fac acrobații la bara chinezească, care este o bară verticală de 6 metri, la care fac acrobații de forță și dinamică”, a spus acrobatul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: