Redactia.ro
Home » TV » Românii au talent 2021. Dragoș Pădeanu a avut un moment excepțional! Tănărul i-a șocat pe jurați. VIDEO

Românii au talent 2021. Dragoș Pădeanu a avut un moment excepțional! Tănărul i-a șocat pe jurați. VIDEO

GALERIE FOTO (2) Românii au talent 2021. Dragoș Pădeanu a avut un moment excepțional! Tănărul i-a șocat pe jurați. VIDEO

Ediția de luni, 15 februarie, a emisiunii Românii au talent a fost una spectaculoasă, care a adus în atenția publicului o mulțime de talente. Unul dintre ele a fost Dragoș Pădeanu, care i-a încântat pe jurați cu vocea lui!

Dragoș Pădeanu a avut un moment excepțional

Dragoș Pădeanu este din Brașov și consideră că a moștenit talentul de la tatăl său, cel de la care a și învățat să cânte la chitară. Acesta a început să studieze la 12 ani, iar profesorul său a observat că are și calități vocale și i-a încurajat pe părinți să aprofundeze și pe această latură.

Românii au talent 2021. Dragoș i-a uimit pe jurați atunci când a apărut în fața lor cu o poveste care nu îi dadea prea multe șanse. Acestea le-a spus juraților că este barman într-un centru de detoxifiere, iar outfitul lui nu i-a făcut pe aceștia să creadă că momentul nu este unul tocmai bun de etapa următoare.

Acest lucru s-a schimbat imadiat cum Dragoș a început să cânte. Tânărul a interpretat melodia ”Lie Ciorcârlie”, iar vocea lui a fost spectaculoasă.

Cu ce se ocupă Dragoș în prezent

În prezent, Dragoș studiază la Școala de Arte din Brașov, iar în paralel este student la Facultatea de Economie. Cântă într-un cor la biserică, de un an si jumatate.

Românii au talent 2021. Dragoș Pădeanu a avut un moment excepțional! Tănărul i-a șocat pe jurați. VIDEO

Românii au talent 2021. Acesta a declarat că de când s-a apucat de cântat în Biserică, a trecut prin tot felul de schimbări în viața lui. Și-a schimbat comportamentul, personalitatea. Înainte nu era o persoană religioasă, însă acum înțelege mult mai bine ce înseamnă credința.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: