Redactia.ro
Home » TV » Vezi Live Stream Online emisiunea Românii au Talent pe Pro TV

Vezi Live Stream Online emisiunea Românii au Talent pe Pro TV

Vezi Live Stream Online emisiunea Românii au Talent pe Pro TV

Emisiunea „Românii au talent” a debutat cu sezonul numărul 11, iar surprizele nu au încetat să apară. Iată cum poți urmări emisiunea!

Live Stream emisiunea „Românii au talent”

Odată cu începerea emisiunii „Românii au talent”, fanii au avut parte de o surpriză. Șefii trustului au anunțat că aceasta e va difuza de două ori pe săptămână, și nu o dată, așa cum s-a întâmplat în toate celelalte zece sezoane. Poți vedea emisiunea pe Pro TV, luni și vineri de la 20:30. Poți vedea emisiunea și online, dar edițiile se difuzează cu întârziere acolo.

Sezonul a început în forță, pentru deja au fost dat două golden buzz-uri, prin care doi dintre concurenți au fost trimiși în marea finală. De altfel, jurații au comentat încă de la început că acesta va fi un sezon aparte.

„Acest sezon o să șocheze, pentru că oamenii au venit mai dornici ca niciodată să fie pe scenă, să își arate talentele și pasiunile”, a declarat Andra.

Pe de altă parte, Andi Moisescu spunea că este un sezon echilibrat, dar cu mult talent.

„Este, probabil, cel mai echilibrat sezon de până acum. Toată așteptarea pe care am adunat-o o să explodeze într-un spectacol și într-un maximum de talent, sub această titulatură #unusiunu”, a mărturisit Andi Moisescu.

Alexandra Dinu, primele apariții ca jurată la Românii au talent

O altă schimbare importantă a fost cea din juriu, când Mihai Petre a fost înlocuit cu Alexandra Dinu. Iată ce declara artista:

„Viața mea se împarte între Italia și Statele Unite, iar acum și România. Am ajuns, însă, la București de la Roma. Am revenit în Europa la începutul anului pentru o mini-serie ce trebuia să se filmeze în Italia, însă a venit pandemia, lucrurile s-au tergiversat și filmările s-au amânat”, a povestit Alexandra Dinu, pentru VIVA.

Chiar dacă este actriţă la bază, Alexandra Dinu spune că televiziune rămâne prima ei iubire li se bucură foarte mult că face parte din echipa de la „Românii au talent”.

”Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”, a declarat Alexandra Dinu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: