Redactia.ro
Home » Știri » DRAMA trăită de tatăl fetei ucisă de şoferul drogat la 2 Mai: „Nu i-am luat maşină, i-am luat loc de veci”

DRAMA trăită de tatăl fetei ucisă de şoferul drogat la 2 Mai: „Nu i-am luat maşină, i-am luat loc de veci”

Accidentul de la 2 Mai a avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 05.25, când polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche, a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr de 19 ani, Matei-Vlad Pascu din București, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39 și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, au decedat, la fața locului, o tânără, de 20 de ani, și un tânăr, de 21 de ani.

Tatăl tinerei, sfâşiat de durere

Tatăl fetei de 20 de ani a mers, duminică, la morgă. Sfâştiat de durere, omul zice că fiica lui era bursieră, un copil cuminte şi urma să-i cumpere maşină, pentru că luase carnetul de conducere.

„Nu i-am luat maşină, tocmai luase carnetul, mi-a făcut o surpriză. I-am luat loc de veci acum. A fost un copil cuminte, nu ne-a dezamăgit niciodată. Era bursieră, era la facultatea de geografie”, a spus Cătălin Ştefan Dragomir, tatăl fetei de 20 de ani, moartă ieri în accident.

Cât despre şoferul de 19 ani, care era drogat la volan, bărbatul a spus: „Să plătească. Adică, să facă puşcărie până se căieşte”.

Cine este şoferul drogat?

Autorul accidentului de la 2 Mai este Matei-Vlad Pascu, un tânăr de 19 ani din București, provenit dintr-o familie înstărită: mama are afaceri în domeniul imobiliar, iar tatăl era pasionat de mașini și de curse off road. Tânărul de doar 19 ani avea permis de conducere de puțin timp.

Se pare că Matei-Vlad Pascu, tânărul drogat care a produs accidentul de la 2 Mai (Constanța), de sâmbătă dimineață, 19 august 2023, se laudă cu statutul său privilegiat.

În postările de pe rețelele de socializare, el apare adesea în imagini cu teancuri de bani și mașini scumpe, în special Mercedes Benz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: