Redactia.ro
Home » Știri » Drama unei actrite. Prin ce depresie trece Oana Pellea

Drama unei actrite. Prin ce depresie trece Oana Pellea

Oana Pellea este fara doar si poate un nume sonor pe scena cinematografiei din Romania. Insa putina lume stie prin ce drame a trecut prin viata. Actrita si-a deschis de curand sufletul.

Depresia este o boala recunoascuta peste tot in lume si din pacate, nu trece de la sine.  Actrita Oana Pellea este o sustinatoare infocata a campaniilor de constientizare a depresiei, astfel ca, aflata la o conferinta de presa, aceasta a marturisit ca si ea s-a luptat cu boala. „Știu cam toate etapele depresiei. Am trecut prin asta în momentul în care mama mea a plecat dintre noi. Țin minte că ceea ce m-a făcut să cer ajutorul a fost tot mama mea, care era în prag de plecare pe lumea cealaltă și mi-a zis să pun mâna pe telefon și să cer ajutor. Țin minte ce hău negru era. Ca imagine, închideam ochii și dacă mă gândeam la viitor, nu vedeam decât un ecran negru. Nu mai voiam să ies din casă. Nu mai voiam să practic meseria. A fost un coșmar”, a povestit Oana Pellea cu ocazia unei campanii de constientizare a depresiei.

Oana Pellea a cerut ajutor de specialitate

Si-a pierdut mama la 22 de ani, iar tatal in 2003, motive suficiente sa declanseze depresia pentru Oana Pellea. Aceasta a marturisit ca a cerut ajutor de specialitate. „Suntem, din păcate, din ce în ce mai mulți. Știu cât de greu este să îi conving pe cei care au depresie că oricine poate trece prin asta și că pasul cel mai important este să cerem ajutor. Există o teamă, o rușine de a mărturisi că trecem prin depresie. Eu am revenit numai cu ajutor. E o boală serioasă, dar e o boală care poate fi vindecată. Trebuie doar să o recunoști, să pui degetul pe problemă și să ai curajul să ceri ajutor”, a conchis Oana Pellea.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: