Redactia.ro
Home » Știri » Drama unei familii din Pitești. Mama și fiica de 21 ani au murit din cauza coronavirusului, iar tatăl se luptă să trăiască

Drama unei familii din Pitești. Mama și fiica de 21 ani au murit din cauza coronavirusului, iar tatăl se luptă să trăiască

Drama unei familii din Pitești

Tragedie într-o familie din Pitești. Un bărbat se luptă cu infecția de coronavirus, în timp ce soția și fiica în vârstă de 21 de ani ambele infectate cu coronavirus, au murit.

Fiica sa a murit luni, la Spitalul Județean Pitești, la o săptămână după ce mama sa a murit. În timp ce fiica sa era intubată la aparate, tatăl fetei aștepta în curtea spitalului, cerând să fie testat, dar abia astăzi a fost chemat să facă testul.

Drama unei familii din Pitești. Mama și fiica de 21 ani au murit din cauza coronavirusului, iar tatăl se luptă cu aceeași infecție

O familie din Pitești a trăit printr-o tragedie de nedescris. Mama și fiică în vârstă de 21 de ani au murit după ce au fost infectate cu coronavirus, iar în prezent tatăl se luptă pentru viața lui.

Mama a fost confirmată cu Covid-19, fiind internată în stare gravă și intubată aproximativ o săptămână. După ce femeia a murit, tânăra în vârstă de 21 de ani a început să se simtă rău.

Potrivit unchiului fetei, aceasta a mers la spitalul din Pitești unde a stat patru ore într-un cort, cu febră, iar după câteva ore cadrele medicale au testat-o și au trimis-o acasă să se trateze.

Nimeni nu s-a interesat, în jur de 12 noaptea au venit și au testat-o si au spus așa: «Domnișoară, poți să pleci acasă». În condițiile în care între Pitești și Rucăr sunt aproape 100 de kilometri. La 12 noaptea. Singură. În condițiile în care 99% exista probabilitatea ca fata să fie pozitiv COVID, lucru care s-a și confirmat a doua zi„, spune unchiul fetei.

Tatăl se luptă să trăiască

Conform Digi24, după aproximativ 8 ore, tânăra a fost luată cu ambulanța și dusă la spitatul de pneumofiziologie din Câmpulung, având o saturație de 57.

Duminică, tatăl fetei a ajuns în curtea spitalului pentru a-și face testul, dar nimeni nu l-a băgat în seamă.

Luni, fetița lui a murit în timp ce bărbatul aștepta în curte. Unchiul fetei a sunat la spital pentru a ruga cadrele medicale să meargă în curte să-l anunțe pe bărbat că fiica sa în vârstă de 21 de ani a murit, dar răspunsul acestora a fost unul șocant. Ni s-a spus, «dom’le, noi n-avem timp de așa ceva. Nu putem să facem treaba asta».

Reacția directorului spitalului din Pitești

Directorul medical al Spitalului județean Argeș a declarat că fata a refuzat internarea și a plecat acasă pe semnătură. Motivul pentru care fata nu a putut fi oprită, susține acesta, a fost acela că decizia CCR nu îi permite să oblige persoanele infectate să se interneze.

Este o tragedie ce s-a întâmplat. Într-adevăr, aceasta este succesiunea evenimentului, adică – a venit la spitalul județean pe data de 20, a fost evaluată. În așteptarea testului, dânsa a refuzat să rămână, avem semnătura dânsei pe foaie și a spus că așteaptă rezultatul acasă. Marți, i s-a comunicat că este pozitivă și a urmat un tratament la domiciliu până joi când a anunțat salvarea și starea generală s-a deteriorat, a fost internată la spitalul de pneuomologie din Câmpulung. De acolo transferată la Pitești în secția de ATI, în stare foarte gravă”, a spus Gabriel Copciag.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: