Redactia.ro
Home » Știri » Drama unei românce desfigurate de operațiile estetice din Turcia: De la visul frumuseții la coșmarul sănătății

Drama unei românce desfigurate de operațiile estetice din Turcia: De la visul frumuseții la coșmarul sănătății

Trauma suferită de o româncă de 40 de ani în Turcia.

Într-o călătorie către frumusețe, o româncă în vârstă de 40 de ani a trăit un adevărat coșmar după ce a decis să își îmbunătățească aspectul printr-o serie de operații estetice în Turcia. În ciuda promisiunilor fermecătoare ale personalului medical dintr-o clinică din Antalya, aceasta s-a trezit cu grave probleme de sănătate care i-au schimbat viața.

Femeia a dorit să-și schimbe aspectul complet

Femeia, a cărei identitate este păstrată în anonimat, a fost convinsă să apeleze la aceste proceduri în cadrul unei oferte atrăgătoare la un hotel din Antalya. Medicii și asistentele i-au asigurat că vor transforma complet aspectul său, iar ea a decis să opteze pentru intervenții precum implantul mamar și blefaroplastia, alături de implanturi dentare.

După aproximativ două săptămâni petrecute în Turcia, românca s-a întors în Marea Britanie și a fost șocată să constate că ceea ce a început ca un vis de frumusețe a devenit un coșmar al sănătății sale. Semnele de alarmă au apărut la sânul stâng, unde au fost făcute implanturile mamare, manifestându-se prin modificări de culoare și eliberare de puroi. Cu toate acestea, primul sfat primit a fost surprinzător de simplu – să folosească o cremă.

Nefericirea femeii a continuat să se adâncească, iar vizita de urgență la spitalul local a fost șocantă. S-a aflat că sfârcul stâng trebuia să fie tăiat deoarece era necrozat. Traumatizată atât fizic, cât și emoțional, viața ei s-a schimbat radical, pierzându-și capacitatea de a munci.

Viața femeii s-a schimbat radical

Femeia a relatat că medicii din Turcia nu au recunoscut gravitatea problemei decât în momentul critic, iar intervenția drastică a fost inevitabilă. „M-au anesteziat complet, iar când m-am trezit, m-au anunțat că au fost nevoiți să îmi taie sfârcul, pentru că nu mai era irigat, era necrozat”, a mărturisit românca, exprimându-și dezamăgirea și revolta.

Revenită în Marea Britanie, femeia a căutat sprijin medical local, dar acum se confruntă cu consecințele grave ale intervențiilor nereușite. În ciuda ofertei de reconstrucție a mamelonului, teama de o nouă operație o împiedică să își recâștige încrederea.

„Dimineaţa veneau tot felul de asistente frumoase şi medici care organizau conferinţe în sala festivă. M-au invitat şi pe mine, am mers şi m-au vrăjit cu vorbele. Mi-au spus că aş merita să mă răsfăţ, că personalul lor medical este profesionist şi că mă pot ajuta să-mi recapăt vitalitatea. (…) M-au luat din prima, de obicei se aşteaptă câteva ore. Mi-au spus că nu ştiu cum de mai sunt în viaţă. M-au anesteziat complet, iar când m-am trezit m-au anunţat că au fost nevoiţi să îmi taie sfârcul, pentru că nu mai era irigat, era necrozat. Au urmat apoi luni de zile în care n-am mai putut lucra. (…) Avocaţii sunt scumpi aici, iar problema şi mai mare e că Turcia nu este în Uniunea Europeană. Ei (cei de la clinică – n.r.) sunt acoperiţi cu tot felul de acte şi ar dura ani de zile”, a încheiat femeia.

Cu toate acestea, femeia nu intenționează să acționeze în instanță, conștientă de provocările juridice și financiare, având în vedere că Turcia nu este parte a Uniunii Europene. Aceasta este o poveste tristă despre riscurile implicate în căutarea frumuseții și necesitatea unei atenții deosebite la alegerea clinicilor medicale în afara granițelor țării.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: