Redactia.ro
Home » Stil de viață » Celebrități care și-au ruinat cariera cu operații estetice. Botoxul le-a dat bătăi de cap FOTO

Celebrități care și-au ruinat cariera cu operații estetice. Botoxul le-a dat bătăi de cap FOTO

GALERIE FOTO (9)

De-a lungul timpului multe celebrități și-au ruinat cariera atunci când și-au distrus aspectul fizic prin diverse operații estetice. Iată cele mai proaste operații de botox!

1. Lisa Rinna

Lisa Rinna a devenit practic de nerecunoscut după operațiile de umplere a buzelor care au mers prost la mijlocul anilor ’80. Ea i-a spus lui Hoda Kotb la emisiunea „Today” în 2013 (via Us Weekly):

„Acum 25 de ani, mi-am injectat buzele cu silicon. Un lucru prostesc pe care l-am făcut la 24 de ani. Am văzut „Beaches”. Am făcut-o cu cea mai bună prietenă a mea, așa că eu și ea ne-am dus și ne-am făcut buzele. Bine. Am avut-o așa pentru toată cariera mea, nu? Așa că, în urmă cu câțiva ani, am cerut unui doctor să îndepărteze cât mai mult posibil, pentru că ajunsesem în punctul în care erau dezgustătoare. Au devenit tari. E scârbos. Acum sunt ceea ce a fost după ce au scos cât de mult silicon au putut.”

Ea a mai declarat pentru Momlogic.com (via The Huffington Post):

„Când îți schimbi fața, nu mai arăți ca tine. Să arăți mai proaspăt este un lucru. Eu arăt ca un ciudat! Mereu am spus că nu-mi voi schimba fața, dar am făcut-o.” Se pare că s-a săturat atât de mult de controlul din jurul gurii sale încât a trecut din nou prin cuțit în 2016 pentru a-și micșora buza superioară. „Buzele mele au început să definească cine sunt”, a declarat ea pentru People. „Asta m-a deranjat”.

Lisa Rinna

2. Lara Flynn Boyle

Pentru mulți fani, Lara Flynn Boyle va fi cunoscută pentru totdeauna ca Donna Hayward, cea mai bună prietenă a Laurei Palmer din serialul TV „Twin Peaks”, o capodoperă emblematică a lui David Lynch și, probabil, înaintea vremurilor sale. Boyle a devenit o vedetă în anii 1990 datorită acestui rol. Dar de atunci, Boyle a ținut prima pagină a ziarelor mai ales datorită schimbării dramatice a înfățișării sale, despre care mulți speculează că ar proveni de la multiplele operații estetice.

Când Boyle a ajuns la celebritate în anii ’90, părea să aibă totul. Era frumoasă, inteligentă și părea neînfricată. Într-un interviu acordat în 2001 pentru Vanity Fair (via New York Post), actrița părea să-și însușească personalitatea de „fată rea”. Boyle a declarat pentru publicație:

„Sunt genul de femeie care, atunci când intră la o petrecere, toate celelalte femei părăsesc încăperea … Cred că sunt înfricoșătoare pentru oameni. Sunt o fată rea”. Vibrația rebelă a lui Boyle a atras unele dintre cele mai mari vedete de la Hollywood; s-a întâlnit cu Jack Nicholson, David Spade, Kyle MacLachlan și alții.

Așadar, de ce și-a schimbat drastic look-ul frumoasa actriță fără prizonieri? Și cum a afectat lucrurile?

Potrivit The Daily Mail, Laura Flynn Boyle era îngrijorată că îmbătrânește și că pierde roluri în favoarea unor actori mai tineri.

„Știu că s-ar putea să nu mai am timp”, a relatat publicația britanică, care a relatat că Flynn a declarat în 2014.

„Pur și simplu nu sunt atât de multe roluri pentru femeile în vârstă. La nivel de vanitate, nu aștept cu nerăbdare să îmbătrânesc deloc – cred că arăt destul de bine acum.” Este posibil ca teama lui Boyle cu privire la îmbătrânire să o fi determinat să înceapă procedurile cosmetice când avea 30 de ani. În mod ironic, este posibil ca operațiile estetice ale lui Boyle să-i fi modificat aspectul într-un mod negativ, ceea ce a dus la mai puține roluri.

Lara Flynn Boyle

3. Lil’ Kim

Lil’ Kim a fost cândva Regina Albină a rap-ului, obținând discul de platină cu „Hard Core” și câștigând un Grammy pentru versurile din „Lady Marmalade”. Din nefericire, această mică forță hip-hop nu a mai avut niciun hit de când cel de-al patrulea album al ei, „The Naked Truth”, a dat naștere unui singur single de Top 40 în 2005, cu „Lighters Up”. În timp ce o parte din acest lucru s-ar putea datora cu siguranță naturii schimbătoare a industriei muzicale (precum și dușmăniei cu Nicki Minaj), este aproape indiscutabil că o parte din motivul pentru care regina a fost detronată se datorează aspectului ei radical diferit.

Într-un interviu din 2005, Kim a recunoscut că și-a făcut o operație la nas, apoi că și-a făcut o altă rinoplastie după ce a suferit o fractură de nas din cauza unui fost iubit abuziv, dar a negat că și-a făcut orice altă operație.

Experții, însă, nu sunt de acord. „Este clar că a existat o anumită albire a pielii. Probabil că a folosit substanțe chimice, care conțin doze foarte mari de acizi, pe față, combinate cu creme cu conținut ridicat de acizi pentru a-și lumina pielea”, a declarat pentru Us Weekly chirurgul plastician Dr. Jennifer Levine, care nu a tratat-o pe Lil’ Kim. „Ar fi putut să își facă injecții cu Botox sub maxilar pentru un aspect mai cizelat. Și, în cazul în care nu este evident, Kim și-a injectat probabil filler în obraji”.

Lil’ Kim

4. Joan Van Ark

Fosta vedetă de telenovele Joan Van Ark, celebră pentru „Dallas” și „Knots Landing”, arată ca o fantomă a ei însăși de la sfârșitul anilor 2000. De când a jucat în serialul „The Young and the Restless”, care s-a încheiat în 2005, a obținut doar roluri secundare – inclusiv, în mod ironic, două episoade din „Nip/Tuck”, filme pentru televiziune și voci în off.

„Aspectul ei pare să se fi schimbat drastic de-a lungul anilor. Acest lucru se poate datora destul de mult chirurgiei plastice … Bănuiesc că și-a făcut cel puțin un lifting facial, dacă nu două, ceea ce face ca decolteul și maxilarul să pară strâmte. Fruntea ei este netedă și fără riduri, o posibilă consecință a unui lifting de sprâncene și a botoxului”, a declarat pentru National Enquirer doctorul Anthony Youn, care nu a tratat-o pe Van Ark. Youn a spus că pielea ei „se poate datora multiplelor peelinguri chimice și tratamente cu laser, împreună cu injecții de filler și Botox … În general, i-aș recomanda să continue să aibă grijă de pielea ei, dar să ia în considerare oprirea tratamentelor invazive … mai puțin puțin puțin Botox pe ici pe colo, dacă ar vrea”.

Joan Van Ark

5. Yolanda Hadid

Din păcate, modelul și fosta soție de la Real Housewife Yolanda Hadid nu este străină de problemele de sănătate. Nu numai că se luptă cu boala Lyme, dar a experimentat realitatea nefericită care sunt efectele secundare toxice ale chirurgiei estetice. La propriu, toxice. Se știe că injecțiile și implanturile provoacă efecte secundare periculoase la pacienții care le primesc, iar acesta a fost și cazul lui Hadid.

„Trăind într-un corp lipsit de implanturi mamare, materiale de umplutură, botox, extensii și toate prostiile de care credeam că am nevoie pentru a ține pasul cu ceea ce societatea m-a condiționat să cred că ar trebui să arate o femeie sexy, până când toxicitatea tuturor aproape că m-a ucis”, a scris ea pe Instagram. Hadid nu-și mai face botox sau filler și și-a scos implanturile mamare. „Sănătatea ta este bogăția ta, așa că te rog să iei decizii educate, să cercetezi informațiile parțiale pe care ți le oferă sistemul nostru stricat înainte de a pune ceva străin în corpul tău”, a avertizat ea.

Astăzi, Hadid este fericită și sănătoasă, concentrându-se pe bunăstarea ei în loc de standardele de frumusețe ale societății. Potrivit People, modelul locuiește acum la o fermă din Pennsylvania și atribuie vindecarea sa acestui fapt.

Yolanda Hadid

6. Maria Shriver

Maria Shriver a stârnit speculații privind chirurgia plastică după ce a fost văzută recent în Los Angeles arătând foarte diferit. Se crede că fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger și-a făcut o operație de lifting facial, filler, browlift și resurfacing cu laser de către experți. Maria Shriver nu a răspuns recent la astfel de afirmații privind chirurgia plastică.

Maria Shriver este o jurnalistă și autoare americană. Ea este membră a familiei Kennedy, care a fost căsătorită cu fostul guvernator al Californiei și actor Arnold Schwarzenegger. Ea a divorțat în 2021. Ea este, de asemenea, fondatoarea organizației nonprofit The Women’s Alzheimer’s Movement. Aceasta ar fi suferit o multitudine de operații de chirurgie plastică, inclusiv umpluturi, browlift, lifting facial și resurfacing cu laser.

Maria Shriver nu răspunde la zvonurile privind chirurgia plastică și nu a răspuns nici măcar o dată, cu excepția anului 2013, când a făcut o postare pe Facebook în care a împărtășit ceea ce a scris Wendi Knox despre cum chirurgia estetică era un subiect care o preocupa. Putem presupune că a fost o stare de spirit și pentru ea.

„Credeți-mă, nu am de gând să judec modul în care cineva face față provocărilor ch-ch-ch-ch-ch de îmbătrânire. După ce tocmai am sărbătorit încă o zi de naștere, este cu siguranță un subiect care este în mintea mea. Și pe fruntea mea. Și sub ochii mei. Și pe tot gâtul meu. În ceea ce privește Botoxul, eu personal nu am fost niciodată un fan al injectării toxinelor în față. În mod ironic, îmi injectez tot felul de gânduri toxice de fiecare dată când mă uit în oglindă”.

Maria Shriver

7. Heather Locklear

Blonda sexy din serialul „Melrose Place“„și-a făcut niște filler la buze și obraji și tratamente cu botulinum pentru a-și menține pielea fără riduri”, ne-a declarat în exclusivitate doctorul Jeffrey Spiegel, care nu a tratat-o niciodată pe Heather. „În fotografia mai recentă de după arestare, este evident că nu mai arată la fel de bine îngrijită. Prezintă semne de pierdere de volum în obraji, iar tratamentele cu botulinum se epuizează. Odată ce lucrurile se vor liniști pentru ea, o putem face să arate din nou bine.”

Și doctorul Adam Hamawy, care, de asemenea, nu a tratat-o niciodată pe Heather, este de acord. „Heather nu pare să fi făcut prea multe pentru a-și menține aspectul în afară de Botox”, a adăugat el. „Poza de caniculă arată o mică asimetrie a sprâncenelor ei, datorată poate mai mult Botox pe partea dreaptă decât pe partea stângă. În rest, evidențiază puterea pe care o poate avea un machiaj bun”, potrivit lifeandstylemag.com.

Heather Locklear

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: