Redactia.ro
Home » Homepage » Drama unui băiat de nouă ani care a trăit singur timp de doi ani. Mama lui l-a părăsit pentru noul iubit: „Nu sunt mamă-cloşcă”

Drama unui băiat de nouă ani care a trăit singur timp de doi ani. Mama lui l-a părăsit pentru noul iubit: „Nu sunt mamă-cloşcă”

Un copil, de nouă ani, a trăit doi ani singur după ce mama lui l-a abandonat.

La doar 9 ani, un băiețel din Nersac, Franța, a fost nevoit să înfrunte singur realitatea cruntă a vieții. Abandonat de mama sa pentru noul iubit, copilul a trăit timp de doi ani într-un apartament gol, luptându-se cu foamea, frigul și singurătatea. Cu toate acestea, în ciuda condițiilor vitrege, el nu și-a abandonat educația și școala.

Cu o mamă care și-a găsit fericirea alături de un nou partener și a decis să lase în urmă responsabilitățile maternale, băiețelul a trebuit să se descurce singur. Noapți întregi trecea fără să aibă ce să mănânce, într-un apartament fără căldură și lumină. Cu toate acestea, dedicat educației sale, el s-a prezentat zilnic la școală, adesea ascunzând suferința în spatele unui zâmbet timid.

„Nu sunt mamă-cloşcă, dar el este încă fiul meu”, a spus mama copilului.

Mama copilului a fost pedepsită cu închisoarea

Viața sa s-a desfășurat într-o clădire mică, albă, cu vedere la un cimitir, iar vecinii, ocazional, îl zăreau în fereastră sau îi ofereau puțină mâncare. Atunci când a fost descoperită situația de către comunitate, mama sa a fost condamnată la șase luni de închisoare, dintre care douăsprezece cu suspendare.

Băiatul s-a hrănit în cea mai mare parte a timpului cu conserve, biscuiți și roșii furate de la vecini. Cu toate acestea, chiar și în astfel de condiții grele, el a continuat să meargă la școală, unde a obținut rezultate bune. Profesorii și colegii nu și-au dat seama de drama sa personală, iar băiețelul a continuat să zâmbească și să fie un student exemplar.

Vecinii au fost îngerii păzitori ai băiatului

Vecinii au devenit salvatorii săi neoficiali, oferindu-i atât mâncare, cât și un strop de căldură umană. În prezent, băiatul a fost plasat într-o familie adoptivă pentru a-i oferi șansa de a cunoaște o viață mai normală și împlinitoare.

„Am făcut o grădină mică, iar micuțul a venit discret să ia roșii să mănânce”, a explicat o vecină pentru TF1, citat de Le Parisien.

„Zâmbea, un student foarte bun, mereu curat, politicos… Niciun semn nu arăta că a fost abandonat”, a confirmat Barbara Couturier, primarul orașului Nersac. Unii colegi începuseră să aibă ceva bănuieli: „Le spunea colegilor că a mâncat singur și a luat singur autobuzul. Nu ieşea deloc, rămânea acasă”, a declarat un prieten pentru TF1.

Această poveste cutremurătoare arată reziliența extraordinară a unui copil care a înfruntat provocări incredibile, refuzând să renunțe la școală și la speranță în ciuda absenței mamei și a adversităților vieții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: