Redactia.ro
Home » Știri » Băiețelul care s-a înecat cu o bucată de măr, la creșă, a pierdut lupta cu viața. Părinții sunt devastați de durere

Băiețelul care s-a înecat cu o bucată de măr, la creșă, a pierdut lupta cu viața. Părinții sunt devastați de durere

Copilul care s-a înecat cu o bucată de măr a murit la spital.

O tragedie de neînchipuit s-a abătut asupra unei familii din județul Bihor, unde un copil în vârstă de un an și jumătate și-a pierdut viața după ce s-a înecat cu o bucățică de măr la o creșă privată. Evenimentul a avut loc joia trecută, iar micuțul a luptat pentru viața sa timp de aproape o săptămână, până când medicii au fost nevoiți să declare sfârșitul tragic al acestuia.

Tragedia a avut loc la o creșă privată

Săptămâna trecută, băiețelul în vârstă de un an și jumătate, din Bihor, a fost victima unui incident cumplit într-o creșă privată. Potrivit informațiilor furnizate de antena3.ro, micuțul s-a înecat cu o bucată de măr pe care nu a reușit să o mestece suficient, iar aceasta i-a obstrucționat căile respiratorii, ducând la un stop cardio-respirator.

Simona Sitov, directoarea creșei, a relatat că personalul medical a intervenit imediat acordându-i primul ajutor, în timp ce alții au sunat la numărul de urgență 112. Cu toate eforturile depuse, micuțul a fost găsit în stop cardio-respirator de către medicii sosți la fața locului. Prin eforturi susținute de resuscitare și extragere a bucății de măr, copilul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), unde a suferit un nou stop-cardio respirator.

Ce au transmis medicii în cazul micuțului

Dr. Hadrian Borcea, șeful UPU SMURD Bihor, a confirmat că starea copilului a fost critică, iar după un timp de internare în secția de Terapie Intensivă, micuțul a pierdut lupta cu viața. „Într-o zi a dat semne de îmbunătățire a stării de sănătate. Ar fi fost un miracol dumnezeiesc să-și fi revenit. A decedat, din păcate, acum după amiază”, a spus un medic de pe secția ATI.

Un aspect uluitor al tragediei este că acea creșă în care s-a întâmplat incidentul funcționa fără autorizație și a fost închisă imediat după producerea evenimentului. Inspectorul școlar general, Horea Abrudan, a dezvăluit că unitatea nu era acreditată, iar directoarea creșei a invocat faptul că erau în proces de obținere a acreditării.

Oamenii afectați de această tragedie au mărturisit că au sperat la un miracol, iar gândurile și rugăciunile lor au fost îndreptate către micuțul luptător. Cu toate acestea, viața lui s-a stins prea devreme, lăsând în urmă o comunitate șocată și întristată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: