Redactia.ro
Home » Știri » Ducii de Sussex, măcinați de invidie și gelozie față de ducii de Cornwall. Autobiografia prințului Harry scoate la lumină noi detalii

Ducii de Sussex, măcinați de invidie și gelozie față de ducii de Cornwall. Autobiografia prințului Harry scoate la lumină noi detalii

ducii de sussex si ducii de cornwall

Controversele de la Casa Regală a Marii Britanii par fără de sfârșit. Conform unui expert regal, ducii de Sussex sunt invidioși pe ducii de Cornwall, iar relația dintre ei este una ce nu poate fi remediată, ruptura fiind una definitivă. Mai sunt doar câteva zile până când cartea de memorii a prințului Harry va fi lansată, așadar speculațiile continuă să apară.

Prințul Harry își va lansa cartea de memorii în curând

În doar câteva zile, cartea de memorii a prințului Harry va putea fi disponibilă pe teritoriul Marii Britanii. Editorii susțin că aceasta a fost scrisă într-un ton plin de onestitate, așadar cititorii se pot aștepta la dezvăluiri neașteptate. Cartea este lansată la scurt timp după ce platforma Netflix a difuzat un serial în care Harry și Meghan au vorbit despre faptul că în cadrul familiei regale au fost întotdeauna văzuți ca un țap ispășitor.

Expertul regal Kinsey Schofield este de părere că Meghan Markle va dori, la rândul său, să-și aștearnă povestea pe hârtie. Cât despre relația dintre ducii de Sussex și ducii de Cornwall, expertul are o părere cât se poate de clară. În plus, conform acesteia, prințul Harry și-ar fi dorit dintotdeauna să fie rege.

Ducii de Sussex sunt invidioși pe ducii de Wales

Ducii de Sussex sunt invidioși din pricina succesului de care se bucură prințul William și Kate Middleton. Pe de altă parte, ducii de Cornwall nu le-ar purta resentimente, ci pur și simplu nu pot rezona cu valorile pe care ducii de Sussex le apără cu atât de multă convingere.

„Cred că Harry și Meghan sunt geloși pe Prințul și Prințesa de Wales. Oamenii nu stăteau la coadă pe străzi pentru a o întâlni pe Meghan Markle din producția Suits. Au vrut să o cunoască pe iubita și soția Prințului Harry. Problemele lui William și Kate cu Meghan nu au avut nimic de-a face cu gelozia. Valorile lor erau doar dramatic diferite de cele ale lui Meghan Markle”, a declarat Kinsey Schofield.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: