Redactia.ro
Home » Știri » Duhovnicul Anei Oros a făcut lumină în cazul ei: „A murit din prea multă bunătate. Credea că binele învinge”

Duhovnicul Anei Oros a făcut lumină în cazul ei: „A murit din prea multă bunătate. Credea că binele învinge”

Duhovnicul Anei Oros a făcut lumină în cazul ei: „A murit din prea multă bunătate. Credea că binele învinge”

Duhovnicul Anei Oros a făcut lumină în cazul ei. Iată de ce s-a întors femeia în locul în care a mai fost atacată de câini!

Duhovnicul Anei Oros a făcut lumină în cazul ei

Duhovnicul Anei Oros susține că femeia a murit de prea multă bunătate și încredere în sintagma „binele învinge”:

„Ana a murit din prea multă bunătate. Că trebuie să fii bun pe dinafară, bun cu reflux ca să crezi că răul de acum o jumătate de an va fi îndreptat pentru că l-ai rostit pe numele lui urât. Bun trebuie să fii să crezi în oameni, în partea lor luminoasă, făcându-te că nu vezi căderile lor, mișeliile cu gust de cenușă.

Că de-aia a murit Ana, din prea multă bunătate, și din convingerea ei nestrămutată că dacă cineva i-a spus ”liber” își poate da drumul în coardă liniștită, că nodul e sigur, că dulăii ăia vor fi îndepărtați, că binele învinge. Că o fi apa plină de gunoaie, dar Mihai și Vlad, copiii noștri, o să îndrepte ei lumea asta, dacă noi nu vom fi fost în stare”, a spus duhovnicul pe Facebook.

De ce s-a întors femeia în locul în care a mai fost atacată de câini

David Iancu, unul dintre prietenii Anei, a mărtutrisit motivul pentru caref=”https://redactia.ro/tragedie-langa-lacul-morii-femeie-sfarsiata-de-o-haita-de-caini-251179″> femeia s-a întors în locul în care mai fusese muşcată de câini.

„Oare cand am intalnit-o prima oara pe Ana Oros Daraban? Incerc sa imi amintesc si pur si simplu nu imi mai pot aduce aminte, poate pentru ca o stiu de 7 ani, poate pentru ca era o prezenta constanta la toate concursurile si alergarile de grup din Bucuresti…

Orice as scrie eu acum aici este degeaba, oricum, realitatea este ca Ana din pacate nu mai este printre noi si pur si simplu stau si ma intreb…

Cum de s-a putut intampla asa ceva? Si imi da cu virgula. Mintea mea nu poate sa inteleaga, oricat o intorc pe toate fetele. De ce te-ai dus din nou acolo?

Ştiu ca ne-am intalnit pe lacul morii chiar de curand si am intrebat-o de ce merge, de ce nu evita zona aceea, mi-a spus ca nu trebuie sa ramai cu frici..

Am alergat impreuna de atatea ori, am fost si colegi de echipa la Stafeta Muntilor, am baut, am ras… Ultima oara m-ai felicitat fata in fata ca am terminat doctoratul, a fost chiar luna trecuta… Sper din tot sufletul ca ai ajuns intr-un loc mai bun.

Fiti buni cu cei din jurul vostru, nu se stie cat timp ii avem, partea trista in lumea asta este ca venim pe rand dar plecam pe sarite…”, a postat bărbatul.

Aşadar, Ana revenise acolo ca să-şi învingă frica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: