Redactia.ro
Home » Coronavirus » Duminică au fost anunțate 320 de cazuri noi de infecții cu noul coronavirus. Anunțul doctorului Virgil Musta

Duminică au fost anunțate 320 de cazuri noi de infecții cu noul coronavirus. Anunțul doctorului Virgil Musta

cazuri coronavirus

Doctorul Virgil Musta avertizează că anumite activități riscă să fie restricționate, dacă numărul cazurilor va continua să crească. În această duminică, raportul din ultimele 24 de ore a arătat că au fost înregistrate 320 de noi cazuri de îmbolnăviri.

Anunțul doctorului Virgil Musta a fost foarte dur, iar medicul consideră că sunt și voci ce acționează împotriva intereselor populației și care demobilizează de la respectarea regulilor.

Noi restricții, dacă numărul cazurilor COVID-19 va crește

„În ultimele zile numărul de cazuri a crescut de la o sută și ceva pe zi, până la peste 300 de cazuri azi. În momentul în care nu respectăm regulile, există riscul ca pandemia să se reactiveze. Populația trebuie să înțeleagă că pandemia continuă să existe în comunitate și regulile trebuie respectate. De aceea relaxarea se face gradual: dacă ceva nu funcționează, să se poată lua măsuri de corecție”,

a anunțat dr. Musta duminică, la Digi24.

Medicul a accentuat că cel mai mare risc de răspândire a virusului este în spațiile închise. El a mai adăugat că noile măsurile de relaxare vor funcționa, doar dacă oamenii respectă și condițiile de prevenție.

Virgil Musta este de părere că ne putem aștepta la restricționarea unor activități dacă trendul se va menține ascendent.

Virgil Musta atrage atenția că: „din păcate, sunt forțe care acționează contrar intereselor populației și care demobilizează”. Duminică, pe teritoriul României se înregistreseră 320 de cazuri noi, în doar 24 de ore. Sâmbătă, autoritățile au anunțat 275 de cazuri, tot pe un trend ascendent. De aceea, și Raed Arafat a anunțat că restricțiile se pot întoarce, dacă creșterea numărului de cazuri va continua.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: