Redactia.ro
Home » Monden » FOTO După 12 ani au pus punct mariajului. De ce s-a dus soțul Alinei Sorescu la tribunal: „Soțul meu a intentat acum o ordonanță …”

FOTO După 12 ani au pus punct mariajului. De ce s-a dus soțul Alinei Sorescu la tribunal: „Soțul meu a intentat acum o ordonanță …”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt căsătoriți de 12 ani, iar împreună au două fetițe. Mariajul celor doi a ajuns la final. Află de ce s-a dus soțul Alinei Sorescu la tribunal, marți.

Alexandru Ciucu s-a dus la tribunal fără Alina Sorescu

Marți, 3 aprilie, creatorul de modă s-a prezentat la tribunal, pentru a intenta o ordonanță în defavoarea Alinei Sorescu. Aceasta se afla la studio atunci când  Alexandru Ciucu era la tribunal neștiind intențiile acestuia.

Alina Sorescu a cerut divorțul de Alexandru Ciucu în urmă cu un an

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să divorțeze, dar acest lucru nu o împiedică pe artistă să se concentreze pe cariera sa. Aceasta i-a cerut divorțul în urmă cu un an când mariajul lor nu mai funcționa.

Vedeta a postat câteva imagini din studioul de înregistrări, zâmbitoare, semn că este o fire puternică. Alina Sorescu te îndrăgită de milioane de români iar muzica reprezintă pasiunea ei cea mai mare. Admiratorii o susțin indiferent de deciziile luate în viață și o felicită pentru carieră:


„Ești una din cele mai frumoase, modeste,și cu bun simt artista din țara noastră! Talentata, bun profesor și buna mama, te apreciem și te prețuim!„, „Foarte frumoasa. Cu adevărat porți ce ți se potrivește cu adevărat. Aer de libertate și încredere. Bravo, Alina, te felicit!„, „BRAVO, ești tu…ești ceea ce trebuie sa fii mereu, naturala, frumoasa, distinsa, inspirata, felicitari!„, sunt doar câteva dintre mesajele primite la fotografiile Alinei Sorescu.

Alina Sorescu: „Sotul meu a intentat acum o ordonanta …”

Alina Sorescu a postat pe pagina sa personală de Facebook un mesaj pentru urmăritorii ei, dar și pentru media, deoarece s-au speculat informații eronate. Aceasta și-a exprimat în mod direct și public doleanțele și faptul că în urma divorțului își dorește doar ca fetițele ei să trăiască într-un mediu armonios, deoarece Alexandru Ciucu tocmai a intentat o ordonanță prin care domiciliul fetițelor lor să fie la el acasă până la terminarea procesului de divorț:

„Dragii mei, nu voiam sa comentez pentru ca, asa cum stiti cu totii, am fost inca de copil un om discret, cu un parcurs serios si m-am tinut departe de scandaluri. Avand in vedere ca au aparut informatii eronate in presa, este nevoie sa fac o precizare. La inceputul anului am introdus actiunea de divort, iar in cadrul acestui proces sotul meu a intentat acum o ordonanta presedintiala, in care cere domiciliul fetitelor noastre la el pana la solutionarea in instanta a procesului.

Voi face tot posibilul sa imi protejez fetitele, sa muncesc pentru a le creste si sa le educ armonios, ca si pana acum. Le multumesc parintilor mei care sunt alaturi de mine si tuturor celor care in aceste zile mi-au trimis mesaje de incurajare.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: