Redactia.ro
Home » Monden » După 13 ani de căsnicie au ales să divorțeze! Raluca Bădulescu: „Sentimentul de prietenie și de grijă ne va lega în continuare”

După 13 ani de căsnicie au ales să divorțeze! Raluca Bădulescu: „Sentimentul de prietenie și de grijă ne va lega în continuare”

Lumea mondenă a rămas înmărmurată la anunțul pe care Raluca Bădulescu l-a făcut cu scurt timp înainte. Vedeta a povestit că ea și soțul ei au ales să divorțeze. Povestea de iubire dintre Raluca Bădulescu și Florin Stamin, se încheie după 13 ani de căsnicie. Cei doi au ales să-și se pare drumurile vieții de cuplu, dar potrivit spuselor juratei de la „Bravo ai stil”, a fost o hotărâre de comun acord . 

 Raluca Bădulescu divorțează, după 13 ani de căsnicie 

Vestea despărâirii i-a întristat pe toți cei din jurul lor, deoarece păreau un cuplu solid și fericit, dar aparențele pot fi într-adevăr înșelătoare. 

Vedeta este cea care a dat trista veste. Aceasta susține că decizia separării a fost luată de comun acord. În plus, vor rămâne prieteni, fiind recunoscători pentru toate momentele frumoase pe care le-au trăit împreună:

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna.

Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite.

Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare”, a declarat Raluca Bădulescu, potrivit „wowbiz.ro”.

Raluca Bădulescu și Florin Stamin, căsătoriți după 3 luni de relație

Raluca Bădulescu și Florin Stamin s-au căsătorit după doar trei luni de relație fiind convinși că sunt suflete pereche: 

„Nu a fost nimic romantic! Eram într-o zi acasă, stăteam împreună, cred că de vreo două luni jumătate. Eu eram în baie, el era în afara băii şi m-a întrebat prin uşa de la baie: Ce zici, vrei să ne căsătorim? Eu, din baie, eram cu periuţa de dinţi în mână, i-am zis: Da, când vrei? A fost în weekendul acela, nu am spus nimănui!’”. 

Raluca Bădulescu s-a îndrăgostit pe loc de partenerul ei de viață 

Vedeta a mai povestit în trecut că pentru ea a fost dragoste la prima vedere în ceea ce îl privește pe Florin Stamin: 

„A fost dragoste la prima vedere. DA! Eu cred doar în dragoste la prima vedere, nu există să ne întâlnim și să spunem că lasă, poate data viitoare te plac mai mult. Eu sunt un om radical, există alb sau negru pentru mine. Am crezut întotdeauna în Făt Frumos pe cal alb, în pofida tuturor cunoscuților care îmi spuneau că am o vârstă – că l-am cunoscut când aveam 33-34 de ani – și că sunt nebună, că nu există prințul din povești. Acel bărbat pe care eu l-am visat a apărut în viața mea, soțul meu. Am știut că el este alesul.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: