Redactia.ro
Home » Monden » După 4 ani de la divorț, Cristina Bâtlan, iubește și este iubită: „E minunat!“

După 4 ani de la divorț, Cristina Bâtlan, iubește și este iubită: „E minunat!“

Cristina Bâtlan a divorțat în mare secret în urmă cu 4 ani, de soțul său Roberto, după 26 de ani de căsnicie. Anunțul a fost făcut în vara acestui an.

În urmă cu câteva luni, în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Cristina Bâtlan făcea o dezvăluire neașteptată. A declarat că a divorțat, în liniște, în urmă cu 4 ani.

Vedeta Pro TV și Roberto aveau 26 de ani de căsnicie și un băiat care, la rândul său, și-a deschis propria afacere. De asemenea, Cristina Bâtlan și soțul său au clădit împreună brand-ul Musette de care încă se ocupă împreună.

Ultimii ani, „leoaica” și i-a petrecut singură. Chiar și în urmă cu câteva luni declara că nu are o relație, dar, între timp, situația s-a schimbat.

După 4 ani de la divorț, Cristina Bâtlan, iubește și este iubită: „E minunat!“

Cristina Bâtlan a mărturisit că acum în viața sa există un bărbat care o iubește și care știe cum să o facă fericită, căci, spune ea, îi oferă suportul emoțional de care avea nevoie.

„Iubesc și sunt iubită și asta e minunat pentru că femeile au nevoie de suport, dar de suport emoțional foarte mult. Sunt o femeie puternică, însă și eu am nevoie de asta, bineînțeles”, a declarat Cristina Bâtlan pentru CanCan.

„Îmi cunoaște partenerul actual și sunt happy că e un partener pe care nu e nevoie să-l prezint pentru că… chiar nu e nevoie”, a completat vedeta de la Imperiul Leilor.

Vedeta și fostul său soț lucrează împreună

Cristina Bâtlan a vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu fostul său soț. Cei doi au rămas parteneri de afaceri, iar Cristina Bâtlan a povestit cum decurge o ședință la Musette.

„Eu și Roberto, împreună cu Alin Bâtlan ( n.r fratele fostului soț ), care mai târziu a devenit partenerul nostru, suntem o echipă imbatabilă.

Nu vreți să știți cum este o ședință de lucru la Musette. Cu scântei multe, dar ieșim din cameră întotdeauna prieteni”, a mai spus Cristina Bâtlan pentru sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: