Redactia.ro
Home » Homepage » După acuzația de blat de la Vocea României, Tudor Chirilă a rupt tăcerea! Ce i-a transmis Alexandrei Căpitănescu imediat după finală: ”Să nu cumva să…”

După acuzația de blat de la Vocea României, Tudor Chirilă a rupt tăcerea! Ce i-a transmis Alexandrei Căpitănescu imediat după finală: ”Să nu cumva să…”

După finala care a avut loc vinerea trecută pe Pro TV, mulți urmăritori au făcut acuzații de blat la adresa producătorilor emisiunii Vocea României. Tudor Chirilă și Alexandra Căpitănescu au fost țintele în care s-a „lovit” din plin în ultimele zile, iar câștigătoarea a ieșit în față pentru a face câteva declarații.

Tudor Chirilă se declară în mod evident mândru de triumful Alexandrei Căpitănescu, câștigătoarea sezonului 11 al emisiunii „Vocea României” din 2023, și de premiul în valoare de 100.000 de euro pe care aceasta l-a obținut. Experimentând bucuria supremă în seara memorabilă de 15 decembrie, Chirilă a simțit că eforturile sale ca antrenor au fost răsplătite când finalista sa a fost desemnată câștigătoare în cadrul grandiosului spectacol difuzat de Pro TV.

Alexandra Căpitănescu, declarații după acuzațiile de blat de la Vocea României

Cu o relație care a evoluat dincolo de limitele emisiunii, Tudor Chirilă și Alexandra Căpitănescu au devenit prieteni apropiați. Comunicarea dintre ei nu s-a oprit odată cu încheierea concursului, ci a crescut și s-a întărit.

Cea care a plecat acasă cu marele premiu a dezvăluit în ce relații este ea cu Tudor Chirilă, după ce au apărut speculații cu privire la implicarea artistului în desemnarea concurentului care să primească cei 100.000 euro. Se pare că antrenorul tinerei este mai implicat în viața ei decât s-ar fi crezut.

„Înainte să înceapă finala, mi-am spus că nu cred că o să câștig, așa că o să intru relaxată pe scenă. Cred că a contat că am fost relaxată și m-am simțit bine pe scenă. (…) Trofeul acesta înseamnă un vis împlinit. Familia era în extaz, eu eram în șoc, nu îmi venea să cred. M-am uitat la reluare și mă luau emoțiile, parcă nu știam cine câștigă.(…) Am mai fost de două ori la preselecții înainte.

Tudor m-a felicitat și i-am spus că mă bucur foarte mult, că am avut încredere în el. (…) Mă bucur mult că l-am ascultat. Mi-a spus: «Să nu cumva să arunci banii pe fereastră, fii înțeleaptă, sună-mă, întreabă-mă, că te sfătuiesc». Mi-a zis din start. Încă vorbim, mi-a trimis aseară niște poze din BLIND. Tudor este acum un prieten foarte bun. Și mentor”, a declarat Alexandra în emisiunea „Vorbește Lumea”.

Tudor Chirilă, prima declarație imediat după finală

În calitate de mentor al Alexandrei Căpitănescu pe parcursul competiției, Tudor Chirilă a jucat un rol esențial în susținerea și îndrumarea ei. Rolul său de antrenor nu s-a rezumat doar la îndrumarea tehnică, ci a implicat și sprijin emoțional, creând o legătură specială între cei doi. Eforturile lor comune au culminat într-un succes strălucitor, iar sentimentul de mândrie al lui Chirilă a fost evident la anunțarea câștigătorului.

„A fost un sezon extraordinar. A fost cea mai grea decizie la piesele Alexandrei, mai ales la piesa principală. Am ascultat mult, m-am conectat cu publicul și am înțeles că oamenii vor rock. Am închis un cerc început în 2014 cu Tiberiu Albu, care a cântat cu Irina Baianț, iar acum Alexandra cu partenerul Irinei, din musical, Adrian Nour.

Sunt la al șaselea trofeu, este important să mă lupt pentru concurenții mei. Când oamenii vin cu mari speranțe, avem responsabilitatea față de ei, mai ales în finală. Le mulțumesc celor care au comentat și mi-au dat direcția, tuturor celor din jurul meu (Irina Baianț, echipa de producție, bandul și toți cei care au sprijinit momentele – sper să nu uit pe cineva, din cauza emoțiilor), dar mai ales publicului, care anul acesta m-a ghidat”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: