Redactia.ro
Home » Monden » După bătaia cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și-a spus  marile regrete, la parastasul mamei sale: „Dacă trăia, nu s-ar fi întâmplat nimic” VIDEO

După bătaia cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și-a spus  marile regrete, la parastasul mamei sale: „Dacă trăia, nu s-ar fi întâmplat nimic” VIDEO

Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi la parastasul femeii care i-a dat viață. Muzica regretatei artiste, Ionela Prodan a răsunat în cimitirul Bellu, acolo unde este mormântul aceasteia. Impresara a dezvăluit că are un mare regret. Iată detaliile!

Anamaria Prodan și-a spus  marile regrete, la parastasul mamei sale

La parastasul Ionelei Prodan a fost o atmosferă copleșitoare, iar Anamaria Prodan a fost surprinsă plângând la mormântul mamei sale.Vedeta mărturisește că are un regret mare, chiar în această zi emoționantă din viața ei:

„Dacă mama trăia, nu s-ar fi întâmplat nimic, pentru că ea l-a ținut…”, a spus Anamaria Prodan în fața reporterilor aflați la parastas.

„Soțul meu nu mai face parte din familia noastră. Familia Prodan este cea pe care o vedeți în spatele meu. Vedeți ce vine după mine, ceva minunat care să ducă mai departe numele”, a adăugat Anamaria.

Anamaria Prodan, despre Reghe: „Sunt chestii de educație, care țin de om”

Impresara a fost întrebată dacă Reghe i-a adus vreun omagiuIonelei Prodan, iar aceasta a răspuns fără să ezite, într-un mod tranșant:

„Sunt chestii de educație, care țin de om. Dacă dorești să aduci un omagiu cuiva, aduci, dacă nu, nu”.

Referitor la zvonul de ieri, cum că ar fi vizitat-o Protecția Copilulului, impresara a dezvăluit:

„Totul s-a rezolvat. Totul se întâmplă cum trebuie să se întâmple. O să discutăm în familie și o să facem tot ce se poate ca el (Bebeto) să crească un bărbat adevărat. Cel mic a trecut bine și îl ajutăm să treacă peste”, a încheiat aceasta.

Anamaria Prodan: „Sunt sigură că de acolo de unde este stă și zâmbește”

Anamaria Prodan le-a mulțumit tuturor celor care au venit la cimitir să o omagieze pe regretata sa mamă:

„Nu am cuvinte să vă mulțumesc. Îi mulțumesc și Gabrielei, cea care m-a sprijinit din clipa în care am aflat ce boală are mama mea. Vă mulțumesc că nu ați uitat-o și că sunteți alături de ea. Sunt sigură că de acolo de unde este stă și zâmbește.

Mama iubea mâncărurile pe care le-am pregătit. Încerca și ea să le facă, dar nu prea îi ieșeau”, a spus vedeta la finalul slujbei religioase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: