Redactia.ro
Home » Stil de viață » După ce a aflat că soția îl înșeală, bărbatul i-a pregătit o adevărată surpriză. Chiar de ziua ei i-a făcut un cadou șocant

După ce a aflat că soția îl înșeală, bărbatul i-a pregătit o adevărată surpriză. Chiar de ziua ei i-a făcut un cadou șocant

După ce a aflat că soția îl înșeală, bărbatul i-a pregătit o adevărată surpriză

După ce a aflat că soția îl înșeală, bărbatul i-a pregătit o adevărată surpriză. Multe cupluri își impun anumite condiții, chiar dacă trăiesc zi de zi împreună. Deși se spune că nu este etic să verifici telefonul partenerului de viață, există momente în care suspiciunea te îndeamnă să apelezi la acest gest. Este și povestea unui soț care a descoperit că este înșelat de iubita sa după ce i-a deschis mobilul.

După ce a aflat că soția îl înșeală, bărbatul i-a pregătit o adevărată surpriză. Cum a reacționat femeia

După ce a aflat că soția îl înșeală, bărbatul i-a pregătit o adevărată surpriză. Iubirea și căsătoria se bazează pe încredere, iar acest lucru dacă este încălcat, de multe ori provoacă situații dificile. Un bărbat a descoperit că este înșelat de soția sa, după ce i-a verificat telefonul. Chiar dacă a jurat că nu va intra în mobilul acesteia în timp ce se află în duș, instinctul său i-a atras atenția. Soțul și-a spus povestea în mediul online, fiind complet dezamăgit de cele aflate.

Conform acestuia și-a dat seama că soția sa are pe altcineva, pentru că soția sa zâmbea mereu când primea mesaje pe telefon. „Am avut un sentiment ca mă înșeală. Mereu rădea și zâmbea când primea mesaje, zicând că vorbește cu mama ei atunci când o întrebam. Mereu stătea după program la serviciu. Când sunam, colegii ei ziceau că a plecat acum câteva ore. Când o întrebam unde a fost, îmi zicea că așa fac colegii ei mereu și că este o gluma între ei.”, a scris soțul înșelat.

Momentul când mi-am dat seama că sigur ma înșeală, a fost atunci când a zis că se duce să ia lapte la ora 23:30 și s-a întors acasă la 2 dimineața.„, a continuat acesta. Bărbatul a avut răbdare să aștepte câteva luni pentru a-și confrunta soția. Și-a planificat fiecare mișcare pentru a fi sigur că aceasta va avea parte de cel mai surprinzător cadou chiar de ziua sa.

Ce cadou i-a pregătit soțul?

Așadar, după ce a întrebat-o pe soția sa ce își dorește să facă de ziua ei, aceasta a insistat ca bărbatul să iasă împreună cu prietenii săi pentru ea are mult de lucru. Înainte să plece de acasă, soțul a găsit în dulap o sticlă de șampanie și două pahare, motiv pentru care a decis să-și pună planul în aplicare. Ce avea să urmeze, va avea urmări serioase asupra vieții soției sale. „Așa că am procedat exact cum ar fi procedat orice bărbat sensibil și m-am prefăcut că ies în oraș cu prietenii mei. Dar eu i-am sunat părinții, sora și câțiva prieteni și le-am zis că vreau să îi fac o petrecere surpriză. Ne-am strâns toți în fața uții, mama ei ținea tortul în mână și le-am zis tuturor să facă liniște înainte să intrăm. Am deschis ușa și toți ne-am strecurat în apartament„, a povestit barbatul.

În momentul în care au intrat în apartament pentru a o surprinde pe femeie, aceasta se afla în dormitor, împreună cu amantul ei într-o poziție indecentă. Astfel, pe lângă șocul femeii și a amantului, membrii familiei au fost și mai îngroziți de ceea ce au văzut. Mama soției infidele a scăpat tortul din mână, sora sa a început să țipe, iar tatăl ei a avut o reacție nervoasă. Bărbatul înșelat s-a prefăcut șocat, dar aceasta se bucura în sinea lui de surpriza pe care i-a făcut-o nevestei sale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: