Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Povestea unui bărbat care și-a înșelat soția cu cea mai bună prietenă a ei

Povestea unui bărbat care și-a înșelat soția cu cea mai bună prietenă a ei

Un bărbat și-a înșelat soția cu cea mai bună prietenă a ei, timp de patru ani. În cele din urmă, acesta și-a făcut curaj și i-a mărturisit partenerei sale totul. Iată cum a reacționat femeia!

Povestea unui bărbat care și-a înșelat soția cu cea mai bună prietenă a ei

Un soț a relatat cum și-a înșelat soția timp de patru ani, cu cea mai bună prietenă a ei. Nu a fost pentru prima oară când a călcat strâmb în căsnicie, iar acest lucru a început să-l macine. A fost infidel cu femeia cu care și-a unit destinele, chiar și la șase luni după căsătorie. Într-o zi, bărbatul și-a făcut curaj și a mărturisit totul!

Soțul a dezvăluit pentru divahair.ro că a început să fie infidel soției, deoarece era nemulțumit de modul cum decurg lucrurile în dormitor.

”Probabil că un soț care înșală nu va primi la fel de multă compasiune din partea celorlalți ca și soția. Motivele pentru care am decis să îmi înșel partenera, pe Maria, sunt varii. I-am recunoscut totul într-o seară și a fost cea mai bună decizie pe care puteam să o iau. Am simțit un sentiment de eliberare și acest lucru mi-a mai spălat puțin păcatele. Am înșelat-o cu cea mai bună prietena a ei timp de patru ani. Nu m-ar fi surprins să îmi spună că nu vrea să mă mai vadă niciodată.Am înșelat-o de mai multe ori pe parcursul căsniciei, prima oară chiar la șase luni după ce ne-am căsătorit, cu o domnișoară care mi-a luat mințile pur și simplu. Și chiar dacă aș fi înșelat-o doar o dată, nu aș fi blamat-o pe soția mea dacă m-ar fi părăsit. În fond, am încălcat jurămintele depuse în ziua cununiei”, a mărturisit bărbatul pentru sursa menționată anterior.

După ce i-a spus consoartei că a înșelat-o, aceasta l-a iertat, fapt care l-a șocat pe bărbat.

”Dar Maria nu a fost deloc așa. M-a șocat puțin că nu a reacționat violent față de mine și nu a luat decizia să mă părăsească exact în acea zi. Toate lucrurile se întâmplă cu un motiv, sunt convins de acest lucru și, chiar dacă povestea noastră are o notă de tristețe, experiențele acestea au fost benefice pentru căsnicia noastră.Maria și-a găsit puterea de a mă iera și în fiecare zi îmi mulțumesc pentru faptul că am putut să îi recunosc tot ce am făcut. Probabil că trebuia să îi recunosc puțin mai devreme, poate că am amânat inevitabilul. O minciună va avea întotdeauna picioare scurte, iar am aflat asta pe calea cea mai grea. Am început să fiu infidel pentru că viața noastră sexuală nu mă satisfăcea, nu eram deloc mulțumit. Nu mai făceam amor la fel de des ca la început și, în loc să vorbesc cu soția mea despre lucrurile care mă deranjează, am început să caut alinare în brațele unor străine”,  mai spune soțul.

Ce lecție a învățat soțul din ce a făcut

După ce i s-a destănuit soției, bărbatul s-a simțit eliberat, iar din acel moment căsnicia sa a devenit mai solidă. De altfel, se simte în continuare vinovat pentru fapta sa.

”Am învățat să comunicăm mai bine, pentru că de fapt acesta a fost lucrul care ne-a lipsit cel mai mult în relație. Faptul că nu am vorbit mai mult unul cu celălalt ne-a îndepărtat și ne-a făcut să ne pierdem. Acum parcă avem altă relație și suntem extrem de fericiți. Lucrăm zi de zi la recâștigarea încrederii și suntem siguri că suntem pe drumul cel bun.Știu că am făcut o greșeală, mă va bântui toată viața mea, este crucea mea pe care o port zi de zi. Cel mai mult mă bucur că am avut șansa, chiar dacă într-un mod brutal, să mă reîndrăgostesc iar de femeia care mi-a dăruit un copil și mi-a fost alături necondiționat. Am avut șansa să cunosc o altă Maria, o femeie puternică și dornică să rămână alături de mine până la finalul vieții”, și-a încheiat individul povestea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: