Redactia.ro
Home » Stil de viață » Mirele a aflat că este înșelat de mireasă și a pus la punct un plan diabolic de răzbunare. Ce s-a întâmplat în ziua nunții

Mirele a aflat că este înșelat de mireasă și a pus la punct un plan diabolic de răzbunare. Ce s-a întâmplat în ziua nunții

Momentul in care mirele a demascat-o pe mireasa (2)

Mirele a aflat că este înșelat de mireasă și a pus la punct un plan diabolic de răzbunare. Ziua nunții trebuia să fie cea mai fericită pentru doi miri, dar o veste avea să le destramă întreaga fericire! Mai exact, mirele a aflat că viitoarea soție îl înșela, motiv pentru care a decis să plănuiască o răzbunare. Ce s-a întâmplat în ziua nunții?

Mirele a aflat că este înșelat de mireasă și a pus la punct un plan diabolic de răzbunare. Ce s-a întâmplat în ziua nunții

Mirele a aflat că este înșelat de mireasă și a pus la punct un plan diabolic de răzbunare. Nunta este un lucru unic pentru doi oameni care s-au decis să-și unească destinele în fața altarului. De asemenea, în cadrul unui asemenea eveniment participă cei mai importanți oameni din viața mirilor și cei care au fost martorii iubirii lor. Ei bine, povestea a doi tineri din China care urmau să se căsătorească a devenit virală în mediul online. Mai exact, cu puțin timp înainte să facă nunta, mirele a aflat că femeia cu care urma să se însoare îl înșală. Iar bărbatul cu care a ales să-l trădeze a fost chiar soțul surorii sale, care era însărcinată. Astfel, toată aventura celor doi a ajuns la urechile mirelui, care a plănuit o adevărată răzbunare.

Tânărul a decis să o demaște pe iubita sa, chiar în ziua nunții, iar momentul a fost filmat. Deși a aflat, mirele nu i-a spus nimic logodnicei sale, care a continuat planurile de nuntă. Mai mult, acesta a ales să se căsătorească cu soția sa la starea civilă, spunând un DA răspicat în fața ofițerului stării civile. Seara, când toți invitații au mers la restaurant și unde toată lumea ar fi trebuit să petreacă, a avut loc un lucru șocant. Mirele răzbunător a urcat pe scenă împreună cu soția sa, chiar înainte de a avea loc momentul special al mirilor. Se presupunea că vor viziona împreună așa zis momentul-surpriză pregătit de mire special pentru mireasa sa.

Ce a plănuit mirele?

Când toți invitații așteptau nerăbădători clipul video pe care mirele l-a pregătit pentru femeia vieții sale, în spatele celor doi mirii a pornit un videoclip în care apărea destinat adulților în care apărea chiar mireasa. În imagini era mireasa în timp ce își înșela soțul cu partenerul cumnatei sale. Astfel, cameramanii aflați la nuntă, au imortalizat momentul șocant, ulterior acesta devenind viral pe Internet.

În tot acest timp, mirele i-ar fi spus logodnicei sale, într-un mod ironic „Crezi că nu am știut?”. Șocată și intrigată de tot ce se petrece, mireasa s-a năpustit asupra mirelui și i-a aruncat buchetul în cap. La scurt timp a izbuncnit un adevărat scandal între cei doi miri, iar bărbatul cu care femeia îl înșelase pe viitorul mire a rămas șocat că amantlâcul lor a fost descoperit. Membrii familiei și prietenii cuplului au intervenit pentru a-i separa pe cei doi, înainte ca situația să devină serioasă. Potrivit informațiilor din presa chineză, cei doi erau împreună de doi ani, iar de șase luni erau logodiți. Ulterior, mirele a declarat că a aflat că este înșelat după ce a instalat camere de luat vederi în viitoarea lor casă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: