Redactia.ro
Home » Stil de viață » Mireasa a aflat cu câteva ore înainte să se mărite că este înșelată de viitorul soț. Reacția tinerei a devenit virală în mediul online

Mireasa a aflat cu câteva ore înainte să se mărite că este înșelată de viitorul soț. Reacția tinerei a devenit virală în mediul online

Mireasa a aflat cu câteva ore înainte să se mărite că este înșelată de viitorul soț

Mireasa a aflat cu câteva ore înainte să se mărite că este înșelată de viitorul soț. O tânără mireasă trebuia să aibă parte de cel mai frumos moment din viață sa, dar înainte să se căsătorească a aflat că este înșelată de cel pe care urma să-l ia de bărbat. Ei bine, viitoare mireasă nu s-a lăsat călcată în picioare și i-a dat o lecție partenerului său, pe care, cu siguranță nu o va uita niciodată. Ce a făcut mireasa în timpul ceremoniei?

Mireasa a aflat cu câteva ore înainte să se mărite că este înșelată de viitorul soț. Reacția tinerei a devenit virală în mediul online

Mireasa a aflat cu câteva ore înainte să se mărite că este înșelată de viitorul soț. În mod normal, ceremonia de nuntă este un eveniment important pentru doi oameni care vor să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. Ei bine, câteodată lucrurile iau o întorsătură genială, iar situația se poate schimba complet. Este și cazul unei tinere, care urma să se căsătorească cu bărbatul visurilor ei, cel puțin așa credea ea. Cu câteva ore înainte de nuntă, Casey a aflat că logodnicul său, Alex, o înșela. Aceasta a primit cu o seară înainte de marele eveniment mai multe fotografii cu mesaje trimise de Alex unei alte femei.

În mesaje, femeia respectivă a vrut să-i arate viitoarei mirese adevărata față a logodnicului ei. „Eu nu m-aș mărita cu el. Tu?”. Șocată, Casey a apelat la prietenele sale care au sfătuit-o să anuleze nunta, dar cum putea să facă asta când eveniment trebuia să aibă loc în doar câteva ore iar totul era plătit? Ei bine, Casey a luat o decizie surprinzătoare. A doua zi, nunta avea să continute, dar cu mici schimbări. Tânăra și-a povestit drama pe rețelele de socializare, iar într-un timp foarte scurt, aceasta a devenit virală în întreaga lume. Am mers pe culoar îmbrăcată în rochia visurilor mele. „Când mi-a văzut fața și-a dat seama că nu sunt fericită, dar habar nu avea ce urmează”, a povestit Casey.

Care a fost reacția miresei?

Ajunsă în fața altarului, în fața viitorului soț și a invitaților, Casey a anunțat că nunta nu va mai avea loc. „Se pare că Alex nu este cine am crezut că este”, a spus ea spre uimirea tuturor.
Casey și-a scos telefonul și a început să citească toate mesajele pe care Alex i le trimitea amantei sale. „În acest weekend. Tu și eu. Lucruri fierbinți”,”Corpul tău arată incredibil de bine și știi cum să-l folosești. Mi-aș fi dorit ca iubita mea să aibă jumătate din abilitățile pe care le ai tu”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care Alex i le-a trimis amantei sale. Curajul uimitor al miresei i-a lăsat mască pe invitați, în timp ce Alex a ieșit din biserică fără a spune vreun cuvânt. „Vă iubesc pe toți și oricât de oribil este acest lucru, mă bucur că sunteți cu toții aici. Astăzi nu va avea loc nunta, dar, în schimb, va avea loc o sărbătoare a onestității și urmărirea inimii chiar și atunci când te doare„, le-a transmis Casey invitaților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: