Redactia.ro
Home » Știri » După ce a băut cam mult, un bărbat s-a dus să se interneze cu pistolul după el! Caz șocant la Tulcea

După ce a băut cam mult, un bărbat s-a dus să se interneze cu pistolul după el! Caz șocant la Tulcea

pistol

Un caz șocant a fost semnalizat la spitalul din Tulcea! Medicii și asistentele unității au anunțat de urgență autoritățile după ce un pacient a fost descoperit că avea asupra sa un… pistol.

Alerta a fost dată, vineri dimineață, de un agent de pază, care a sunat la 112 și a cerut jandarmilor să vină de urgență la Spitalul Județean Tulcea.

S-a internat cu un pistol asupra sa

A reclamat că un bărbat aflat în stare de ebrietate, internat la secția de Chirurgie, are asupra lui o armă. Jandarmii tulceni s-au mobilizat rapid au ajuns imediat la spital unde au găsit un bărbat, de 53 de ani, din Constanța, care, lângă el, în pat, avea o pungă în care ținea un pistol, fără butelie de gaz și încărcător.

Arma era din categoria celor neletale. Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, bărbatul, „ciupit” bine de alcool, nu a vrut să spună de ce venise cu arma asupra sa în spital. A declarat însă că are autorizație pentru pistolul său cu gaze.

Riscă 5 ani de închisoare

Jandarmii tulceni au confiscat arma, pentru că cel în cauză nu avea voie să o introducă într-o instituție publică și au făcut sesizare la poliție pentru întocmirea unui dosar penal.

Portul unei arme fără drept în incinta instituțiilor publice se pedepsește cu închisoare între unu și cinci ani. Constănțeanul a rămas internat în spitalul din Tulcea.

„Bărbatul, aflat într-o stare vădită de ebrietate, nu a dorit să comunice motivul pentru care avea arma asupra sa, însă a declarat că deține o autorizație pentru arma în cauză. Jandarmii au procedat la ridicarea în vederea confiscării armei și au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port arme fără drept, în sediul instituțiilor publice, faptă ce se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani și interzicerea unor drepturi”, precizează Jandarmeria, conform Mediafax.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: