Redactia.ro
Home » Monden » După ce s-a logodit, Daria Radionova este din nou singură. Motivul care a dus la despărțirea de Pooyan Mokhtari

După ce s-a logodit, Daria Radionova este din nou singură. Motivul care a dus la despărțirea de Pooyan Mokhtari

Daria Radionova întâmpină din nou probleme pe plan sentimental. În urmă cu o lună, fosta iubită a lui Alex Bodi anunța fericită că și-a găsit jumătatea și că urmează să se căsătorească. Din păcate, a avut parte de o nouă dezamăgire, iar legătura sa cu Pooyan Mokhtari a ajuns la final. După ce au rupt logodna, vedeta a explicat motivul pentru care au ajuns să ia această decizie.

Daria Radionova a intrat în atenția presei din țara noastră după ce și-a început relația cu Alex Bodi. În urmă cu un an, exact atunci când afaceristul a fost închis în spatele gratiilor, cei doi și-au recunoscut public legătura amoroasă. Au fost împreună în momentele dificile, aveau planuri serioase de viitor, dar viețile lor nu au mai mers în aceeași direcție. Chiar dacă erau logodiți, au decis să renunțe la lucrurile care îi legau și să meargă pe drumuri separate.

S-au logodit după doar câteva luni de relație

Odată despărțită de Alex Bodi, Daria s-a întors în Marea Britanie, acolo unde are propriile sale afaceri. I-a înapoiat afaceristului inelul de logodnă, dar la doar câteva luni a primit altul. Pooyan Mokhtari, un cunoscut cântăreț internațional, a făcut-o să acorde o nouă șansă iubirii, iar relația lor a mers cum nu se poate mai bine.

Încă din primele săptămâni, cei doi au postat numeroase fotografii împreună și și-au făcut declarații de dragoste. Erau atât de fericiți, încât la sfârșitul lunii septembrie Pooyan a îngenunchiat în fața frumoasei rusoaice și i-a cerut mâna. Răspunsul a fost, bineînțeles, „DA!”, iar nunta urma să aibă loc chiar în decursul acestui an.

Daria Radionova și Pooyan Mokhtari s-au despărțit

Povestea lor frumoasă de iubire nu va avea însă un final fericit, deoarece la nici o lună după logodnă, Daria Radionova și Pooyan Mokhtari s-au despărțit. Primul semn al rupturii dintre ei a fost lipsa pozelor din mediul online, care a fost urmat apoi de o declarație din partea vedetei.

Chiar dacă nu s-au separat cu scandal, cum a fost în cazul relației cu Alex Bodi, Daria a recunoscut că au existat multe diferențe între ea și fostul său logodnic. Au realizat că nu au aceleași dorințe și țeluri în viață, așa că cea mai matură decizie a fost să pună capăt legăturii dintre ei.

„Am decis sa terminam aceasta relația intr o maniera frumoasa. Este foarte important ca suntem culturi diferite, ce este normal pentru el este anormal pentru mine și tot asa. El este din Iran, dar nu are legătură cu religia, ci cu modul în care persoana a fost crescută și educată. Avem priorități diferite nu vreau sa schimb pe nimeni. Vreau doar să găsesc persoana potrivită pentru mine, să avem caractere similare. Nimeni nu poate forță o persoana sa stea cu cineva. Toate acestea se întâmplă în viață. Este o lume liberă. Nimeni nu mă poate forța să fac ceva ce nu vreau să fac. Dacă am decis să mă despart, mă despart. Inelul este la bijutier pentru a îl face mai mic deoarece era prea mare. Deci, este la bijutier, nu este nici la mine, nici la el”, a declarat Daria Radionova pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: