Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » După ce și-a făcut o poză cu prietenii, a trecut prin șocul vieții! Ce detaliu a observat tânăra FOTO

După ce și-a făcut o poză cu prietenii, a trecut prin șocul vieții! Ce detaliu a observat tânăra FOTO

După ce și-a făcut o poză cu prietenii, a trecut prin șocul vieții! Ce detaliu a observat tânăra FOTO

O femeie din Marea Britanie a trecut prin șocul vieții ei atunci când s-a uitat o fotografia pe care tocmai o făcuse altături de prietenii ei. Aceasta a observat un detaliu înfiorător în spatele lor!

După ce și-a făcut o poză cu prietenii, a trecut prin șocul vieții! Ce detaliu a observat tânăra

O tânără din Marea Britanie a rămas cu traume după ce a observat un detaliu șocant în fotografia pe care o făcuse alături de prietenii ei. Acum, aceasta este convinsă că locuința ei este bântuită.

Totul a început în urmă cu ceva timp, când ea a dat o petrecere împreună cu cei mai buni prieteni ai ai, chiar acasă la ea. Absolut totul a decurs extraordinar și părea că nimic nu poate merge rău, însă după ce au imortalizat momentu, aceasta și-a dat seama că este ceva în neregulă.

Distracția era în toi, așa că Rebecca, născută și crescută în Anglia, a decis că trebuie să mai adauge o fotografie la colecția ei cu prietenii. Zis și făcut! A luat un telefon mobil, și-a strâns gașca și au făcut fotografia dorită, bucurându-se că sunt împreună. Dupa ce și-a făcut poza alături de prietenii ei, tânăra a observat un detaliu înfiorător în spatele lor.

Cineva stătea în spatele lor

Rebecca a povestit după acest moment că în fotografie văzuse de fapt fantoma unei femei brunete care zâmbea. Acest fapt a înfricoșat-o și mai tare pe tânără, care a recunoscut că nu mai poate dormi liniștită de la acest episod, trasmite The Sun.

Mai mult, sperietura a fost cu atât mai puternică pentru că aflase că în urmă cu ceva timp, o tânără murise în baia apartamentului în care locuia Rebecca și unde a fost făcută poza.

După acest moment, tanara în vârstă de 30 de ani a mărturisit că a avut probleme cu somnul, nemaiputând să doarmă la gândul că fantoma ar putea intra peste ea în dormitor în timpul nopții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: