Redactia.ro
Home » Știri » După divorț, Ginghină se reinventează! S-a „cuplat” cu un actor celebru din România

După divorț, Ginghină se reinventează! S-a „cuplat” cu un actor celebru din România

Ioana Ginghină a trecut peste divorț. Celebra actriță s-a ,,cuplat” cu un celebru actor pentru serialul ,,Adela”. 

 

La brațul cărui actor a fost văzută artista

 

Actrița Ioana Gnghină face parte din dstribuția celui mai nou serial de ficțiune produs de Ruxandra  Ion și Dream Film Production, Adela. Actrița va face cuplu cu Mircea Gheorghiu și Răzvan Fodor, care va juca rolul unui procuror de succes. Ioana Ginghină, în rolul lui Miki Scoarță, este proprietara unei cofetării de cartier, școlită la Paris, care s-a întors în ţară ca să demonstreze ea cum stau lucrurile cu dulciurile franţuzeşti. ,,După o pauză de aproape doi ani mă întorc pe platourile de filmare. Sunt atât de fericită să fac parte din echipa serialului Adela și să o interpretez pe Miki Scoarță. ” 

Ioana Ginghină a trecut rapid peste despărțirea de fostul soț, Alexandru Papadopol, alături de care și-a petrecut 12 ani din viață. Cei doi au împreună o fetiță de 11 ani, Ruxandra. Celebra actriță a povestit, în cadrul unui interviu, anul trecut, că nu i-a fost ușor să treacă peste despărțirea de Alexandru Papadopol. Ginghiă  a afirmat că relația dintre cei doi s-a destrămat în timp, dar că cel care atras un semnal de alarmă în privința acestui lucru a fost chiar fostul soț, după o vacanță pe care cei doi au petrecut-o împreună. “Am fost în vacanţa de vară unde el a fost un pic mai ciudat, mai distant, supărat. Când am ajuns acasă l-am întrebat ce are. Atunci mi-a zis: uite care e treaba, că nu merge, că el simte ceva, nu ştie. Era nefericit.” 

Divorțul celor doi nu a afectat-o pe Ruxandra, fiica lor de doar 11 ani. Cea mică petrece timpul în mod egal cu ambii părinți. „Acum, petrecem amândoi timp mai de calitate cu Ruxandra. Cumva eram cine-i în casă are grijă de ea”, a spus actrița în cadrul emsiunii ,,Vorbește lumea”. Cât despre căsnicia celor doi, Ioana Ginghină consideră că a fost una liniștită, nu neapărat și fericită.

 

Ce roluri joacă Mircea Gheorghiu ș Răzvan Fodor

 

Mircea Gheorghiu îl interpretează pe Nicu, soțul lui Miki Scoarță și este un inginer carea ajuns șomer și alcoolic. ,,E o partitură inedită, pentru mine şi mă bucur că am fost distribuit în acest proiect de televiziune, ce se anunţă a fi unul de mare anvergură!”, a spus Mircea Gheorghiu

Răzvan Fodor, în rolul procurorului Lascu,  este celălalt bărbat din viața lui Miki Scoarță, fratee acesteia. Tânăr educat și fermecător, procurorul Lascu va ajunge să cerceteze moartea lui Traian încă în serial.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: