Redactia.ro
Home » Monden » După logodnă, Edward Sanda și Cleopatra Stratan se pregătesc să devină părinți! Au făcut marele anunț

După logodnă, Edward Sanda și Cleopatra Stratan se pregătesc să devină părinți! Au făcut marele anunț

Cleopatra Stratan, prima reacție după cererea în căsătorie

Edward Sanda a cerut-o de curând pe Cleopatra Stratan de soție. După ce artista a primit în ziua majoratului un inel frumos de logodnă, acum pe buzele fanilor se află următoarea întrebare despre cei doi: ”Când urmează să devină părinți?”

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, viitori părinți

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au uimit pe cei din jur și nu numai, atunci când au arătat public inelul de logodnă. Artista a fost cerută de soție, într-una dintre cele mai frumoase zile ale ei, majoratul. Dacă atunci i-au lăsat pe fani surprinși, acum stârnesc o nouă curiozitate, anume, ziua când vor deveni părinți.

Edward i-a dăruit Cleopatrei inelul de logodnă, iar acum a dezvăluit când vor deveni părinți: ”Îți dorești un bebe cu Cleo?”

Așa a sunat întrebarea, venită pe Instagram, la o postare a artistului. ”Îți dorești un bebe cu Cleo?” Răspunsul a venint instant, fără ocolișuri. ”Normal! Peste ani va apărea și Cledwțul sau Cledwța”, a spus Edward Sanda pe pagina sa de Instagram, acolo unde împărtășește totul cu fanii săi.

Cleopatra Stratan, logodnică la 18 ani

Artista a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei, de  interpretul Edward Sanda. Anunțul surprinzător a fost dat de artist pe contul său de Instagram.„Ea a zis da”, a scris Edward Sanda pe contul său oficial de Instagram. Cei doi formează un cuplu de opt luni, dar iubirea pare a fi imensă, având în vedere că aceștia au făcut astăzi marele pas. Cu toate că a fost cerută în căsătorie, Edward și Cleopatra au declarat că vor să mai aștepte 2-3 ani până la nuntă.

Cum s-au cunoscut Cleopatra și Edward

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cunoscut în urmă cu doi ani la studio, când artista înregistra piesa “Te las cu inima” la casa de producție la care este și Edward. Având tot mai multe drumuri la București, Cleopatra și Edward s-au îndrăgostit.

Într-un interviu exclusiv pentru Redacția.ro, Cleopatra a declarat:

”Relația mea cu Edward e la fel peste tot, indiferent că e acasă, pe scenă, în studio sau pe rețelele de socializare și este o relație sinceră ce se bazează pe sentimente pure, respect și înțelegere”

Ai declarat recent că Edward este primul și ultimul tău iubit. Ce te face să fii atât de sigură pe relația dintre voi? Care credeți că sunt punctele forte ale relației?

”Da! Mereu am vrut ca în viața mea să am un singur bărbat, iar faptul că am simțit de la început că Edward este primul și ultimul bărbat pe care o să îl iubesc pentru totdeauna înseamnă că așa este. Pe lângă faptul că respectul și iubirea sunt baza relației noastre, punctul forte este că facem ceea ce simțim, iar așa nu aveam cum să greșim”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: