Redactia.ro
Home » Monden » După mulți ani, Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au revăzut. Ce reacție a avut fosta balerină

După mulți ani, Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au revăzut. Ce reacție a avut fosta balerină

Vica Blochina și Victor Pițurcă și-au încheiat relația în urmă cu mai bine de 14 ani, moment în care fiul lor, Edan, a venit pe lume. Pentru o perioadă lungă de timp nu au mai avut vreo legătură, dar în cele din urmă viața soarta i-a adus din nou față în față. În momentul în care l-a revăzut pe bărbatul căruia i-a dedicat dragostea , fosta balerină a avut o reacție neașteptată.

După mulți ani, Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au revăzut. Ce reacție a avut fosta balerină

Vica Blochina și Victor Pițurcă sunt cunoscuți în mediul public pentru relația pe care au avut-o, chiar dacă fostul selecționer al echipei naționale era căsătorit. Au avut o legătură de lungă durată, care în cele din urmă a ajuns însă la final. Atunci s-a și aflat secretul lor, iar detaliile vieții lor private au fost dezvăluite publicului.

Deoarece nu și-au încheiat legătura în condiții bune, cei doi au avut în ultimii ani puține ocazii în care s-au revăzut. Fosta balerină recunoaște că Victor Pițurcă a rămas în toți acești ani neschimbat, motiv pentru care a avut sentimente destul de puternice atunci când l-a zărit.

„Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina într-o emisiune online.

Ce spune Vica Blochina despre relația sa cu Victor Pițurcă

Indiferent de sentimentele puternice care i-au legat pe Victor Pițurcă și Vica Blochina, vedeta a fost mereu conștientă de faptul că nu vor avea niciodată o relație sau un viitor împreună. Acest lucru a determinat-o să aibă numeroase alte legături cu bărbați, chiar dacă inima sa aparținea în totalitate fostului selecționer al echipei naționale.

„Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau să avem o relație, eu l-am înșelat pe el foarte mult, foarte mult în toți anii ăștia, de răzbunare. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia de răzbunare a mea cu mine”, a spus Vica Blochina în cadrul emisiunii „În oglindă”.

Cât despre efectul pe care Victor Pițurcă l-a avut asupra Vicăi Blochina, vedeta recunoaște că nimeni n-a făcut-o să se simtă în acest fel vreodată. Nu a crezut vreodată că va avea o legătură amoroasă cu un bărbat însurat, dar iată că soarta i-a oferit cea mai mare surpriză din viața sa.

„Nu îmi place să mai vorbesc despre povestea asta pentru că mă răscolește foarte mult. Știu că această poveste mi-a deviat viața cumva. Puteam să să am o viață cu totul altfel. Eu eram un alt om dacă nu îl cunoșteam pe el. Cred că ar fi fost foarte bine fără el. Cred că Dumnezeu a vrut să se nască acest copil între noi doi, pentru că eu consider că copiii vin când vrea Dumnezeu. Cred că asta a fost karma mea, să fac un copil cu un bărbat însurat, care eu, până atunci, până să îl cunosc pe el, judecam pe toate prietenele mele care aveau relații cu bărbați însurați. Eu eram foarte frumoasă, foarte haioasă, foarte deșteaptă, aveam toate calitățile.”, a mai povestit vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: