Redactia.ro
Home » Monden » După naștere, Roxana Vancea a oferit primele declarații despre bebelușul său. „Am născut natural…”

După naștere, Roxana Vancea a oferit primele declarații despre bebelușul său. „Am născut natural…”

Roxana Vancea și Dragoș Paiu au devenit părinți pentru prima oară! Vedeta a născut în decursul zilei de ieri, iar vestea cea mare a fost oferită chiar de ea prin intermediul rețelelor de socializare, unde a postat câteva imagini emoționante cu micuțul său. În acel moment, din cauza emoțiilor, vedeta nu a putut să-și pună în cuvinte trăirile, așa că a lăsat fotografiile să vorbească pentru ea. După ce s-a mai acomodat cu noul său rol, de mămică, a oferit câteva declarații despre starea sa și a băiețelului său.

Încă de la începutul sarcinii, Roxana Vancea s-a diferențiat de alte graviduțe prin deciziile sale. Pe tot parcursul sarcinii și-a continuat stilul de viață sănătos, chiar dacă oamenii din jur „au certat-o” pentru alegerile sale. Sportul și alimentația echilibrată nu au lipsit niciodată, chiar dacă nu și-a spus „Stop!” atunci când a venit vorba de micile pofte specifice acestei perioade.

Vedeta și-a pozat mândră burtica, recunoscând că nu s-a îngrășat aproape deloc în lunile ce au trecut. Mai mult, condiția sa fizică excelentă i-a permis să nască natural, după cum și-a dorit încă de la început. Chiar dacă cele mai multe femei optează pentru cezariană din pricina durerilor și a complicațiilor, Roxana a fost susținută de medicul său în această alegere.

După naștere, Roxana Vancea a oferit primele declarații despre bebelușul său

Fiul ei și al lui Dragoș Paiu s-a născut în decursul zilei de ieri și este perfect sănătos. În prezent proaspăta mămică și bebelușul se află încă sub atenta observație a medicilor, care vor să se asigure că totul este în regulă cu ei înainte să le permită întoarcerea acasă.

Mai fericită ca niciodată, Roxana Vancea a oferit primele declarații după ce a născut. A adus pe lume un băiețel de aproximativ 3 kilograme, iar nașterea a decurs perfect, natural, fără să implice complicații. Cea mai mare dorință a sa în acest moment este să ajungă din nou acasă, unde intenționează și să-și reia activitatea obișnuită în cel mai scurt timp.

„Sunt bine, am născut natural, fără epidurală, fără nimic. Ca bunica. Bebele a cântărit la naștere 3200 g și are 51 de centimetri. Este sănătos. Sănătoasă sunt și eu. Am născut la stat, la Spitalul Filantropia. Doamne ajută! Vreau acasă!”, a declarat Roxana Vancea pentru click.ro.

Alături de Roxana a fost și Dragoș Paiu, care în ciuda faptului că este tătic pentru a doua oară a putut cu greu să-și controleze emoțiile. Acesta a oferit doar câteva declarații, din care a reieșit că fericirea pe care o simte acum este mult prea mare pentru a fi exprimată în cuvinte.

„Sunt copleșit de emoții, nu știu ce să fac mai întâi”, a mărturisit și Dragoș Paiu.

Cum va fi Roxana Vancea în calitate de mamă

Înainte să devină mamă pentru prima oară, Roxana Vancea a avut ocazia să experimenteze dragostea și emoțiile de părinte prin intermediul relației sale cu Milan, fiul lui Dragoș dintr-o relație anterioară. I-a purtat de grijă și l-a ghidat la fiecare pas, iar acest lucru a făcută să realizeze că vrea să facă întocmai și pentru bebelușul său.  Vrea să fie o mamă atentă, dar permisivă, care să-și susțină copilul la orice pas.

„Nu vreau să fiu o mamă autoritară, dar nici una care să lase copilul să facă orice vrea. Suntem oglinda copiilor noștri, trebuie să-l învățăm ce avem noi mai bun și mai curat în noi. O să vreau să-i fiu partener de joacă, prietenă și apoi mamă. Îmi doresc să fiu 100% implicată, […] vreau să fiu prezentă non-stop. Să fiu prima care vede tot ce va face el pentru prima dată. Nu vreau să ratez nimic”, a mărturisit Roxana Vancea, pentru Viva!.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: