Redactia.ro
Home » Stil de viață » După o noapte petrecută cu el i-a lăsat un mesaj pe o… banană. Ce i-a putut spune femeia

După o noapte petrecută cu el i-a lăsat un mesaj pe o… banană. Ce i-a putut spune femeia

mesaj scris pe banana

Doi tineri s-au cunoscut într-un bar din Illinois și, după câteva pahare băute, au decis să-și petreacă noaptea împreună. Au mers la el acasă și totul a fost istorie. Dimineața, când el s-a trezit, a găsit un mesaj scris pe o banană de la tânăra cu care tocmai petrecuse noaptea. Ce îi spusese aceasta?

După o noapte petrecută cu el i-a lăsat mesaj pe o banană

Un utilizator al rețelelor de socializare a povestit totul despre aventura de-o noapte pe care a avut-o cu o tânără agățată într-un bar din Illinois. Bărbatul a povestit că a fost o noapte magică și că era multă chimie între ei, motiv pentru care a invitat-o la el acasă. Numai că, dimineața când s-a trezit, femeia era de negăsit.

Nu a plecat, însă, fără să lase un semn. Tânăra îi lăsase scris un mesaj interesant pe coaja unei banane. „Faci de RUŞINE această banană”, era mesajul pe care aceasta îl notase cu o cariocă neagră. Un mesaj care se voia, desigur, un compliment pentru bărbatul în cauză.

Bărbatul vrea s-o găsească pe tânăra cu care petrecuse noaptea

Bărbatul vrea să-i dea acum de urmă tinerei, căci în graba lui a uitat să facă schimb de număre de telefon. El nu știa decât prenumele tinerei, așa că îi roagă pe internauți să-i facă publică postarea, în speranța că va da de femeia care l-a cucerit într-o singură seară.

Nu se știe, însă, dacă femeia a mai vrut să aibă de-a face cu el, dat fiind faptul că a făcut publice detalii atât de intime din noaptea petrecută la el acasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: