Redactia.ro
Home » Monden » După plecarea lui Bendeac, un nou jurat părăsește iUmor! A făcut scandal și a amenințat producătorii

După plecarea lui Bendeac, un nou jurat părăsește iUmor! A făcut scandal și a amenințat producătorii

iumor

Emisiunea iUmor de la Antena1 riscă să rămână fără jurați! Cheloo a făcut scandal și a amenințat că pleacă de la masa juriului. Acesta ar fi fost scos din sărite de unul dintre concurenți.

Cheloo, scos din sărite de un concurent!

Incidentul ar fi avut loc în timpul filmărilor finalei sezonului al 13-lea. Cheloo s-ar fi supărat în timpul filmărilor pentru finală, din urmă cu câteva zile, și a făcut scandal.

L-ar fi deranjat unul dintre concurenți, Teddy Ștefănescu, și i-a sărit muștarul, scrie cancan.ro.

„În 13 sezoane nu m-am bucurat niciodată de prezența mea la show-ul ăsta. Finala asta reprezintă scârba mea față de această emisiune. Este chintesenta lipsei de umor. Dacă nu convine cuiva, sunt gata să fiu schimbat”, ar fi spus Cheloo nervos, potrivit unei surse CANCAN.

Conform aceleași surse, juratul iUmor a trântit tableta de vot, a înjurat și i-a anunțat pe cei din platou că nu-l mai interesează nimic și că el este în vacanță. Imaginile cu Cheloo urmează să fie tăiate de cei de la montaj, emisiunea rulând în mod normal.

Mihai Bendeac a plecat cu scandal de la iUmor

Mihai Bendeac a părăsit emisiunea „iUmor“ după 13 sezoane în care a făcut parte din juriu. Actorul a plecat și de la postul Antena 1, în urma unui conflict cu colegii din echipa de producție.

Într-o pauză de filmări, în urmă cu câteva săptămâni, Mihai Bendeac se uita la un filmuleț în care Mugur Mihăescu (ex Vacanța Mare) îi blama pe adepții vaccinului anti-COVID. La rândul său, acesta l-a ironizat pe Mugur Mihăescu în timp ce viziona clipul, însă colegii de platou au filmat toată scena, cu scopul de a prezenta imaginile pe post.

Acest lucru l-a înfuriat pe Bendeac, care nu a fost sub nicio formă de acord cu difuzarea imaginilor. Cei din echipa de producție au insistat, iar Mihai Bendeac a luat o decizie radicală: a plecat, nu a mai răspuns la telefon și nu a mai venit la filmări.

Oficialii postului s-au văzut nevoiți să-l înlocuiască și au considerat că cea mai bună alegere în locul lui Bendeac este actorul Costel Bojog, care e și membru al juriului la show-ul „Stand-up Revolution“, de la același post.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: