Redactia.ro
Home » Stil de viață » După un an de la căsătorie, a descoperit că soțul ei o înșela și avea o relație cu o altă femeie. Și-a luat rochia de mireasă și a postat-o pe un site ca să o vândă. Uite cum vrea să folosească banii pe care îi va câștiga: Fostul soț, umilit grav

După un an de la căsătorie, a descoperit că soțul ei o înșela și avea o relație cu o altă femeie. Și-a luat rochia de mireasă și a postat-o pe un site ca să o vândă. Uite cum vrea să folosească banii pe care îi va câștiga: Fostul soț, umilit grav

GALERIE FOTO (2) După un an de la căsătorie, a descoperit că soțul ei o înșela și avea o relație cu o altă femeie. Și-a luat rochia de mireasă și a postat-o pe un site ca să o vândă. Uite cum vrea să folosească banii pe care îi va câștiga: Fostul soț, umilit grav

În lumea plină de surprize a vieții, uneori evenimente neașteptate ne pot schimba complet cursul. Samantha Wragg, o tânără bloggeriță în vârstă de 28 de ani din Chesterfield, a trăit o poveste de dragoste și trădare care a stârnit interesul multora. La un an de la căsătorie, ea a aflat că soțul ei o înșela și stătea cu altă femeie. Reacția ei la această înșelăciune a fost neconvențională și puternică! Femeia și-a luat rochia de mireasă și a decis să o vândă pe eBay. Iată detaliile!

După un an de la căsătorie, a descoperit că soțul ei o înșela și avea o relație cu o altă femeie

Povestea acestei tinere a fost amplu mediatizată, când a postat anunțul de vânzare a rochiei sale de mireasă art deco pe platforma online. Anunțul a devenit rapid viral datorită limbajului său deschis și sincer. În el, Samantha a scris:

„Rochie de mireasa art deco, purtata o singura data, in conditie excelenta, insa are nevoie de curatare uscata inainte sa fie purtata pentru a scapa de petele inselaciunii”, a spus femeia în anunț, potrivit dailynews.ro.

Sursa foto: dailynews.ro

Cum vrea să folosească banii câștigați pe rochie

Fondurile obținute din vânzarea rochiei urmau să fie folosite pentru a acoperi costurile divorțului, pe care soțul ei i le lăsase în grija. Anunțul conținea și un mesaj puternic și plin de maturitate:

„Vand aceasta rochie de mireasa art deco, de culoarea ivoire. Vreau sa scap de ea pentru a plati divortul de fostul sot pentru ca mi-a lasat factura de plata. Imi pare rau ca sunt doar doua fotografii, dar le-am sters pe toate dupa ce am aflat ca sotul meu locuieste cu alta femeie”, a susținut aceasta. 

 „Sper ca aceasta rochie sa iti aduca mai multa fericire decat mi-a adus mie, iar daca nu, oricand o poti vinde exact cum am facut si eu.”, a mai completat ea. 

Decizia de a-și vinde rochia de mireasă pentru a-și asigura independența financiară într-un moment dificil din viața ei a fost admirabilă. Cu un preț de pornire de 500 de lire sterline, Samantha plătise inițial 2.000 de lire sterline pentru această rochie specială. Cu toate acestea, nimeni nu s-a oferit până acum să o cumpere.

Povestea Samanthei Wragg este un exemplu clar de putere și reinventare personală în fața adversității. În loc să cedeze în fața umilinței cauzate de înșelarea soțului ei, ea a ales să ia controlul asupra propriei sale vieți și să-și transforme suferința în oportunitate. Indiferent de finalitatea vânzării rochiei sale, curajul și determinarea ei de a face față situației au inspirat mulți oameni să înțeleagă că pot depăși orice obstacol cu puterea voinței și a hotărârii.

 

Sursa foto: dailynews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: