Redactia.ro
Home » Știri » Durere fără margini în familia Ancăi, una din victimele incendiului de la Ferma Dacilor. Sora studentei face acuzații grave: ”A fost ceva spontan”

Durere fără margini în familia Ancăi, una din victimele incendiului de la Ferma Dacilor. Sora studentei face acuzații grave: ”A fost ceva spontan”

În a doua zi de Crăciun, 26 decembrie 2023, Ferma Dacilor, amplasată în comuna Gura Vadului, județul Prahova, satul Tohani, a fost cuprinsă de flăcări. Un incendiu devastator a distrus construcțiile din lemn ale complexului turistic, soldându-se cu pierderea tragică a șapte vieți.

Printre victime, se află și Anca Florina Gavrilă, o tânără de doar 20 de ani, studentă la Sociologie și pasionată de handbal. Evenimentul tragic a șocat comunitatea locală și a adus suferință în familia Gavrilă, ale cărei acuzații dure au stârnit compasiunea publicului.

Anca Florina Gavrilă a murit în incendiul de la Ferma Dacilor

Incendiul a izbucnit în jurul orei 05:45, afectând Ferma Dacilor și lăsând în urmă o scenă de dezastru. Șapte persoane, printre care și doi minori și tineri activi în diverse domenii, și-au pierdut viața. Au reușit să se salveze pe cei aflați la parterul clădirii principale, însă Anca Florina Gavrilă și prietenul său, Adrian, au fost surprinși și au sfârșit carbonizați.

Anca, studentă la Sociologie în anul al doilea, avea doar 20 de ani și era cunoscută pentru implicarea sa în lumea handbalului. Facea parte din echipa de handbal la Călărași și era fiica antrenorului Cristian Gavrilă, recunoscut local pentru contribuția sa în domeniu. Tragedia a survenit într-un moment în care Anca se apropia de împlinirea vârstei de 21 de ani, pe 14 ianuarie.

După aflarea veștii tragice, reprezentanții Asociaţiei Studenţilor la Sociologie şi Asistenţă Socială – AS.SAS au transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, evidențiind impactul pierderii Ancăi asupra comunității academice.

„Cu inimile strivite de durere, venim astăzi cu o rugăminte delicată către voi, prietenii și cunoscuții noștri. Recent, am pierdut o dragă colegă din anul 2 la Sociologie în incendiul de la Ferma Dacilor. Gavrilă Anca Florina a fost o fată frumoasă și una dintre studenții facultății noastre.

În aceste momente dificile, invităm cu căldură toți cei care doresc să ofere un sprijin financiar pentru a ajuta familia colegei noastre să facă față cheltuielilor legate de această perioadă. Orice donație, oricât de mică, va fi cu adevărat apreciată și va contribui la alinarea povarei financiare în această perioadă sensibilă și, sperăm, la susținere familiei”, se arată în mesajul notat de reprezentanții Asociației Stundeților la Sociologie și Asistență Socială, pe Facebook.

Sora Ancăi face acuzații grave

Familia Gavrilă, profund afectată de pierderea Ancăi, a făcut acuzații dure în legătură cu tragedia de la Ferma Dacilor. Sora Ancăi, Carmen, a făcut precizări importante, subliniind că părinții au aflat întâmplător de incendiu și s-au deplasat imediat către locul tragediei. Confirmarea oficială a decesului Ancăi a fost primită miercuri dimineață din partea autorităților medicale.

Carmen Gavrilă a dezvăluit că Anca și prietenul său au luat decizia de a merge la Ferma Dacilor în seara zilei de 25 decembrie, iar această alegere spontană a avut consecințe devastatoare. Cu toate că tragedia a adus un imens regret și suferință în familia Gavrilă, aceasta a ținut să sublinieze caracterul spontan al deciziei, subliniind dramatismul situației.

„Am aflat întâmplător. A aflat mama, întâmplător, în parc, că a fost incendiu acolo, m-a sunat imediat şi de atunci am încercat că dăm de ea şi nu a fost posibil. Au plecat acolo părinţii, încă nu găsiseră toate cadavrele. Azi dimineaţă (n.r. miercuri, 27 decembrie) mi-au confirmat de la Medicina Legală că ea este.

Normal că nu pot fi ei (n.r. tinerii morţi în incendiu) responsabili. (n.r. De vină sunt) patronul şi faptul că funcţiona pensiunea fără autorizaţie. Corupţia este la un nivel extraordinar de mare şi, dacă pentru ei contează mai mult banii decât contează viaţa unor tineri, e de nedescris sentimentul. Nu! Nu aşa!”, a declarat Carmen Gabrilă, conform news.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: