Redactia.ro
Home » Știri » Durere fără margini în familia fetei ce și-a pierdut viața la Ferma Dacilor. Mărturiile cutremurătoare ale surorii

Durere fără margini în familia fetei ce și-a pierdut viața la Ferma Dacilor. Mărturiile cutremurătoare ale surorii

Detalii legate de construcția pensiunii „Ferma Dacilor”.

Incendiul devastator de la Ferma Dacilor a adus durere și suferință în viața multor familii. Astăzi, însă, ne concentrăm asupra poveștii tragice a Ancăi Florina Gavrilă, o tânără promițătoare care și-a pierdut viața la doar 21 de ani în această tragedie. Azi, când Anca ar fi împlinit 21 de ani, familia și colegii săi de handbal își amintesc de ea cu dragoste și respect.  

Amintirea Ancăi Florina Gavrilă

Anca Florina Gavrilă, originară din Călărași, avea întreaga viață înainte. Colegii săi din echipa de handbal o descriu ca pe o colegă perfectă, mereu plină de energie și cu un viitor promițător. Era studentă la Facultatea de Sociologie a Universității din București și avea un întreg viitor în față. Cu toate acestea, destinul a decis altfel.

În cinstea tinerei Ancă, familia sa a organizat un eveniment special la Sala Polivalentă din Călărași. Prima ediție a Memorialului Anca Florina Gavrilă a avut loc astăzi în Sala Polivalentă Ion. C. Neagu, iar organizatorul acestui eveniment emoționant este antrenorul de handbal Cristian Gavrilă, tatăl Ancăi. A fost o ocazie pentru cei dragi să își aducă omagiul și să-și amintească cu afecțiune de tânăra talentată care le-a luminat viețile.

Mesajul plin de durere transmis de familie

Era o fire foarte veselă întotdeauna, chit că ei i se întâmpla ceva rău reușea să ne facă pe toți să fim mai veseli. De asta și încerc în momentul de față să mențin un picuț zâmbetul pe buze pentru că știu că ea și-ar fi dorit să fim veseli. Îi plăcea foarte mult sportul, îi plăcea foarte mult handbalul. A jucat până acum doi ani, cam așa. Apoi a început cu facultatea și s-a focusat mai mult pe facultate și era foarte creativă și totuși foarte logică în același timp.

Îi păsa foarte mult de familie. Noi mai avem o soră mai mică și întotdeauna a fost foarte, foarte grijulie față de ea. În fiecare dimineață zicea ‘ce faci, soro?’, avea un mod anume de a spune și apoi voia neapărat să facem contact vizual. Nu pleca din camera în care mă duceam până nu făceam contact vizual și cumva era o rutină în fiecare dimineață care îmi aducea un zâmbet la început de zi„, au fost declarațiile surorii Ancăi.

Cautarea adevărului în tragedia de la Ferma Dacilor

În timp ce familia și prietenii își amintesc cu dragoste de Anca, anchetatorii continuă să caute adevărul în tragedia de la Ferma Dacilor. Vor reveni la locul incendiului pentru a efectua noi expertize menite să dezvăluie cauza acestuia. Între timp, au loc noi audieri în dosar, iar administratorii pensiunii, care se află în arest la domiciliu, au fost chemați să ofere noi explicații. Incendiul dezastruos din 26 decembrie a luat vieți nevinovate și a lăsat o rană adâncă în comunitate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: