Redactia.ro
Home » Monden » Durere fără margini la priveghiul lui Costel Corduneanu! Florin Salam a cântat lângă „Stăpânul Moldovei” pentru ultima oară

Durere fără margini la priveghiul lui Costel Corduneanu! Florin Salam a cântat lângă „Stăpânul Moldovei” pentru ultima oară

Iași, orașul natal al lui Costel Corduneanu, a fost martorul unui eveniment profund emoționant această săptămână, când sute de persoane s-au adunat pentru a-și lua rămas bun de la fostul sportiv și lider interlop, care s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, în urma complicațiilor cardiace severe.

Costel Corduneanu, cunoscut atât pentru realizările sale în lumea sportului, cât și pentru implicarea sa în lumea interlopă, a decedat luni dimineața la Institutul Inimii din Târgu Mureș. În ciuda eforturilor depuse de medici, un transplant de inimă potrivit nu a fost disponibil la timp, ceea ce a precipitat tragicul sfârșit. Corduneanu fusese diagnosticat cu probleme cardiace grave, care în timp s-au agravat, necesitând intervenții medicale complexe.

Durere la priveghiul lui Costel Corduneanu

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Corduneanu a fost depus la un restaurant renumit din Iași, unde a fost organizat priveghiul. Atmosfera a fost una de profundă tristețe, dar și de recunoștință pentru impactul pe care l-a avut asupra celor care l-au cunoscut. Mulți dintre cei prezenți au purtat tricouri cu imaginea sa din timpul participării la Jocurile Olimpice, subliniind astfel dualitatea vieții sale, între sportul de performanță și controversatele sale activități ulterioare.

Un covor roșu a fost așternut până la catafalcul său, iar coroanele de flori aranjate pe lângă sicriu atestau respectul și dragostea celor care veniseră să-l comemoreze. În semn de omagiu, mai mulți preoți au oficiat slujbe de pomenire, în timp ce aplauzele celor adunați au răsunat pe muzica de jale interpretată de Florin Salam și alți cunoscuți maneliști, precum Cristi Nucă și Costel Biju.

Florin Salam a cântat la priveghi

Durerea și suferința celor apropiați au fost evidente, familia și prietenii rămânând alături de sicriu pe durata întregului priveghi. Lacrimile și cântecele de jale au creat un fond sonor continuu, accentuând solemnitatea și tristețea momentului.

„Regele manelelor”, Florin Salam, alături de alți artiști ca Tzancă Uraganu, au adus un omagiu muzical care a ajutat comunitatea să își exprime doliul și să își amintească de Costel într-un mod autentic și emoționant. Prezența lor a subliniat importanța și impactul pe care Corduneanu l-a avut în viața multor oameni.

Înmormântarea este programată să aibă loc vineri, 19 aprilie, la Cimitirul Eternitatea din Iași, unde se așteaptă ca sute de persoane să vină să-și ia adio. Acest eveniment nu doar că închide un capitol important în istoria recentă a Iașiului, dar marchează și sfârșitul unei ere pentru comunitatea locală și cea interlopă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: