Redactia.ro
Home » Știri » Durere fără margini: Teodora a murit la 35 de ani. Polițista era mama a doi copii

Durere fără margini: Teodora a murit la 35 de ani. Polițista era mama a doi copii

Teodora a pierit la 35 de ani.

Într-un moment de profundă tristețe, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu și comunitatea locală din Cisnădie își exprimă regretele și durerile pentru pierderea unei polițiste devotate, Teodora Maria Popa, care s-a stins din viață la vârsta de doar 35 de ani. Cu o carieră marcantă în slujba legii, Teodora lasă în urmă o soție iubitoare și doi copii, lăsând o adâncă tristețe în inimile celor care au cunoscut-o.

Apropiații Teodorei au transmis cu durere în suflet vestea îngrijorătoare a trecerii în neființă a iubitei lor colegă, Teodora Maria Popa. Luptând cu dârzenie împotriva unei boli necruțătoare, Teodora și-a dedicat ultimele clipe din această viață, încercând să rămână alături de cei dragi. Cu toate acestea, corpul ei a cedat, aducând un sfârșit tragic acestei povești de curaj și devotament în slujba comunității.

Familia Teodorei este devastată de durere

Teodora Popa lasă în urmă un soț iubitor și doi copii, un băiețel de 5 ani și o fetiță de 10 ani. Anunțul oficial făcut de colegii ei de la Poliția Orașului Cisnădie exprimă tristețea profundă și golul lăsat de trecerea acestei femei remarcabile. „Dumnezeu să o ierte!”, au transmis colegii, subliniind durerea pierderii și recunoscând sacrificiul și devotamentul deosebit pe care Teodora l-a adus în comunitatea ei și în rândurile Poliției.

Teodora Popa și-a desfășurat activitatea la IPJ SIBIU – Poliția Orașului Cisnădie, unde și-a adus contribuția la menținerea ordinii și siguranței publice. Pasiunea ei pentru meseria de polițist, empatia față de oameni și capacitatea de a suporta povara problemelor celorlalți au făcut-o remarcabilă în ochii colegilor și ai comunității locale. Cu gesturi de altruism și dăruire, Teodora a oferit sprijin și încurajare celor aflați în nevoie, lăsând o amprentă profundă în societate.

Teodora va rămâne vie in sufletele celor care au iubit-o

Trupul neînsuflețit al Teodorei a fost depus la capela cimitirului din Sibiu, iar ceremonia de înmormântare este un moment de adio și recunoaștere a serviciului său exemplar. Cu siguranță, amintirea și spiritul ei generos vor rămâne vii în inimile celor care au avut privilegiul să o cunoască, iar comunitatea își exprimă compasiunea și susținerea pentru familia ei în această perioadă dificilă.

„Cu durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre Popa Teodora Maria, care astăzi, a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. La doar 35 ani, a lăsat în urmă soțul, un băiețel de 5 ani și o fetiță de 10 ani. Teodora suferea de o boală gravă. Trupul neînsuflețit a fost depus la capela cimitirului din Sibiu. Dumnezeu să o ierte!”, au transmis colegii acesteia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: