Redactia.ro
Home » Știri » Durere fără margini! Un preot de doar 33 de ani s-a stins din viață: „Te voi iubi mereu, sufletul vieții mele!”

Durere fără margini! Un preot de doar 33 de ani s-a stins din viață: „Te voi iubi mereu, sufletul vieții mele!”

GALERIE FOTO (2) Durere fără margini! Un preot de doar 33 de ani s-a stins din viață: "Te voi iubi mereu, sufletul vieții mele!"

Este doliu în Biserica Ortodoxă Română, după ce un preot de doar 33 de ani a plecat dintre noi în mod subit. Tristul anunț a fost făcut pe pagina de socializare a Protopopiatului din Rădăuți și i-a șocat pe toți cei care îl cunoșteau, dar mai ales pe familie, care este complet răpusă de durere.

Doliu în lumea Bisericii Ortodoxe

Biserica Ortodoxă Română a pierdut o mulțime de membri importanți în ultima vreme, iar acum primește o altă lovitură grea. Un preot foarte îndrăgit a plecat din această lume în mod tragic, la doar 33 de ani. Anunțul trist a fost făcut de Protopopiatul Rădăuți, printr-o postare pe rețelele de socializare.

Protopopia a transmis un mesaj de condoleanțe pentru familie și credincioșii care l-au iubit și l-au avut ca pastor pe tânărul preot Sergiu Pintea, plecat mult prea repede din această lume. Nu au precizat, însă, cauza exactă a morții și au preferat să păstreze intimitatea, probabil de dragul familiei îndurerate, care este în șoc.

„În aceste momente de întristare, adresăm familiei și credincioșilor pe care acesta i-a păstorit gândurile noastre fraterne de consolare și ne rugăm Domnului Iisus Hristos, Cel înviat din morți, să dăruiască sufletului fratelui nostru preotul Sergiu odihnă în pacea, lumina și iubirea Preasfintei Treimi!”, este mesajul de condoleanțe transmis de Protopopiatul Rădăuți.

Protopopia a anunțat și că slujba de înmormântare va avea loc pe 26 martie, de la ora 14:30, unde va participa un număr mare de oameni. Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu o po face zilele acestea la biserica parohiei Pădureni-Siret. Preotul era slujitor al parohiei „Sf. Nicolae” din Pădureni, orașul Siret și era foarte iubit de credincioșii care îi ascultau slujbele.

Soția este devastată

Preotul urma să împlinească 34 de ani peste două luni și era foarte fericit alături de familia sa. Era căsătorit și avea și un copil, care acum nu va mai avea la cine să strige TATA. Soția este răpusă de durere și nu își găsește cuvintele când vine vorba despre acest eveniment care i-a schimbat complet viața.

„Te voi iubi mereu, sufletul vieții mele”, a scris soția preotului pe Facebook, fără a avea puterea de a vorbi mai mult despre această tragedie ce le-a lovit familia, chiar în prag de sărbători.

Mesajele de condoleanțe au curs la postare, dar nicio vorbă bună nu îi poate face pe cei dragi să uite de durerea provocată de plecarea preotului Sergiu Pintea din această lume.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: