Redactia.ro
Home » Știri » Durere imensă la priveghiul Denisei, tânăra ucisă cu cruzime de „Șacal”. Imaginile au fost făcute publice

Durere imensă la priveghiul Denisei, tânăra ucisă cu cruzime de „Șacal”. Imaginile au fost făcute publice

Durerea și tragedia au cuprins comunitatea din Timișoara, după ce trupul neînsuflețit al Denisei, o tânără mamă de doar 25 de ani, a fost adus acasă. După ce a fost ucisă cu sânge rece, cadavrul ei a fost abandonat pe un câmp, unde a fost sfâșiat de animale sălbatice. Denisa era mama unui băiat de cinci ani, iar apropiații și familia sunt zdrobiți de durere. Seara trecută, trupul său a fost depus la capela bisericii, unde cei care au cunoscut-o pot trece să își ia adio.

Detaliile tragice ale dispariției și morții

Denisa fusese dată dispărută pe 26 august, când a plecat din localitatea sa natală spre Constanța, lăsându-și copilul în grija părinților. De atunci, familia nu a mai știut nimic de ea, iar dispariția a devenit rapid un caz de îngrijorare majoră. Tânăra a fost găsită decedată zilele trecute, pe un câmp izolat, unde trupul său fusese sfâșiat de șacali.

O anchetă de proporții a scos la iveală detaliile șocante ale morții sale, iar „Șacalul”, un bărbat în vârstă de 26 de ani din Constanța, este principalul suspect. Acesta a ucis-o pentru a-i fura mașina și bijuteriile, banii obținuți fiind folosiți pentru a-și achita datoriile și pentru a cumpăra droguri.

„Șacalul”, cercetat și pentru alte crime

Principalul suspect în cazul morții Denisei este cercetat și pentru alte fapte grave. Se pare că nu este prima crimă comisă de bărbat, el fiind investigat și pentru moartea unei alte tinere, al cărei trup a fost găsit într-un apartament din Mamaia Nord. De asemenea, anchetatorii au suspiciuni că bărbatul ar putea fi implicat și în dispariția altor patru persoane, toate cazuri nerezolvate până în prezent.

Complice la această crimă ar fi fost concubina „Șacalului”, dar și fiul acesteia, un adolescent de doar 15 ani. Tânărul ar fi ajutat la ascunderea urmelor crimei, iar mama sa, partenera suspectului, ar fi fost implicată în planificarea și derularea actelor violente. Aceste detalii tragice și șocante au adus un val de indignare și revoltă în întreaga comunitate.

Impactul tragediei asupra familiei și comunității

Familia Denisei este profund afectată de pierderea tinerei, iar imaginea părinților săi, zdrobiți de durere, a emoționat întreaga țară. Aceștia așteptau ca fiica lor să se întoarcă acasă, însă au primit vestea tragică că trupul său va fi adus într-un sicriu. Apropiații sunt în șoc și plâng pierderea unei tinere mame, care a lăsat în urmă un copil ce nu își va mai vedea niciodată mama.

Priveghiul Denisei a reunit zeci de persoane care au dorit să fie alături de familie în aceste momente grele. Flori, lumânări și rugăciuni sunt toate semnele unei comunități unite în durere, care încearcă să găsească alinare în fața unei tragedii de neconceput.

priveghi

 

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: