Redactia.ro
Home » Monden » Durere imensă! O actriță de 35 de ani, însărcinată în opt luni, a murit înainte de a-și putea ține copilul în brațe

Durere imensă! O actriță de 35 de ani, însărcinată în opt luni, a murit înainte de a-și putea ține copilul în brațe

GALERIE FOTO (2) doliu

O tragedie cumplită! O actriță însărcinată în luna a opta a trecut în neființă. Dr. Priya, în vârstă de 35 de ani, a pierit fără să aibă ocazia să-și întâlnească copilul pe care îl purta în pântece. Din fericire, personalul medical a reușit să salveze viața copilului.

Durere imensă! O actriță de 35 de ani, însărcinată în 8 luni, a murit înainte de a-și ține copilul în brațe

Industria cinematografică este întristată de trecerea în neființă a actriței Dr. Priya din India, care era însărcinată în luna a opta și avea 35 de ani. Potrivit relatărilor, tânăra a decedat într-un spital privat din cauza unui stop cardiac. În prezent, bebelușul pe care îl purta în pântece se află în secția de terapie intensivă, conform metro.co.uk, citat de antena3.ro.

Comunitatea cinematografică este profund marcată de pierderea unei actrițe din India, care a trecut în neființă la vârsta de 35 de ani, fiind însărcinată în luna a opta. Dr. Priya a plecat din această lume fără să-și întâlnească sau să-și țină în brațe bebelușul pe care îl purta în pântece.

Potrivit informațiilor, tânăra ar fi decedat din cauza unui stop cardiac, în timp ce era spitalizată la o unitate medicală privată.

actrita
Actrița a murit la doar 35 de ani 

Anunțul trist a fost făcut de către un coleg de breaslă al actriței

Anunțul trist al dispariției actriței a fost făcut de un alt actor indian, Kishor Satya, care a menționat că trecerea în neființă a tinerei de 35 de ani este un eveniment cu motive dificil de înțeles.

„Încă o moarte inexplicabilă în televiziunea Malayalam. Dr. Priya a murit ieri din cauza unui stop cardiac. Era însărcinată în opt luni. Bebelușul este la terapie intensivă.

Nu existau alte probleme medicale. A mers la spital pentru un control de rutină. Stopul cardiac a apărut brusc, chiar atunci”, a transmis actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: