Redactia.ro
Home » Homepage » Durere mare! Vali a murit la 34 de ani în urma unui cumplit accident rutier. Doi copii mici au rămas acum orfani de tată: „O familie minunată, un cuplu care se iubea și își iubea copiii mai presus de orice”

Durere mare! Vali a murit la 34 de ani în urma unui cumplit accident rutier. Doi copii mici au rămas acum orfani de tată: „O familie minunată, un cuplu care se iubea și își iubea copiii mai presus de orice”

GALERIE FOTO (2) Valentin Enuș a murit la doar 34 de ani.

Comunitatea este în doliu după vestea tragică a pierderii lui Valentin, un bărbat de doar 34 de ani, care a decedat în urma unui cumplit accident rutier. Soț devotat și tată iubitor al doi copii minunați, Vali a lăsat în urmă o familie îndurerată și o comunitate care acum își plânge pierderea.

Valentin Enuș era un tată exemplar

Vali, din Giurgiu, era cunoscut pentru spiritul său generos, pentru zâmbetul care nu-i părăsea niciodată fața și pentru dragostea necondiționată pe care o oferea familiei sale. Prietenii îl descriu ca fiind o persoană pe care te puteai baza întotdeauna, un om care își făcea timp să asculte și să ofere sprijin, indiferent de propriile sale probleme. Acesta era cunoscut drept „Alică” în rândul amicilor săi.

Soția lui, Silvia Enus, împreună cu cei doi copii, Anais și Ayan, se confruntă acum cu o realitate de neconceput, încercând să găsească puterea de a merge mai departe fără stâlpul familiei lor. Comunitatea s-a mobilizat pentru a le oferi sprijin în aceste momente de cumpănă, încercând să aline durerea printr-un val de solidaritate și compasiune.

Cum s-a întâmplat tragedia în care Valentin Enuș și-a pierdut viața?!

Cumplitul accident a avut loc pe drumul Național 41, între localitățile Prundu și Pietrele din județul Giurgiu. Duminică, motociclistul și soția sa au ieșit la plimbare cu motorul pentru a profita de vremea frumoasă. La un moment dat, în dreptul pădurii, Valentin Enuș a pierdut controlul ghidonului și s-a răsturnat cu motocicleta de mai multe ori. În urma impactului, Valentin și soția sa au fost aruncați în pădure, iar câteva minute mai târziu au fost găsiți de salvatori. Medicii aflați la fața locului au încercat zeci de minute în șir să-l resusciteze pe motociclist, în din păcate au fost nevoiți să-i declare decesul după ce acesta a suferit un stop cardio-respirator. Soția victimei prezintă multilple politraumatisme, a fost stabilizată, și transportată de urgență la Spitalul Floreasca din București cu ajutorul unui elicopter SMURD.

Oamenii legii au deschis un doar penal la fața locului pentru ucidere și vătămare corporală din culpă.

Valentin Enuș a murit în urma unui tragic accident rutier de motor.
Sursa foto – Arhivă | Valentin Enuș a murit în urma unui tragic accident rutier de motor.

Mesajele de condoleanțe curg neîncetat pe rețelele de socializare

Mesajul de adio al prietenilor și al familiei este o dovadă a impactului pe care Vali l-a avut asupra celor din jur: „Odihnește-te în pace, Vali. Lumina ta va străluci mereu în inimile noastre… Astăzi plângem cu toții! Dumnezeu să îl ierte iar Silvia să fie puternică pentru Anais și Ayan!😭😭😭😭😭”.

În aceste momente de profundă tristețe, comunitatea își unește forțele pentru a oferi sprijin și pentru a păstra vie memoria unui om care a însemnat atât de mult pentru atât de mulți. Prin dragostea și amintirile pe care le împărtășim, Vali va continua să trăiască în inimile noastre.

„Este o zi tare tristă! Una din prietenele mele trece prin clipe cumplite, un accident tragic i a luat soțul și tatăl copiilor ei de lângă ea! Valentin, Dumnezeu să îți aibă sufletul în pază și să ai drum lin către îngeri! O familie minunată,un cuplu care se iubeau și își iubeau copiii mai presus de orice! Un exemplu de ambiție, dragoste și înțelegere! Astăzi plângem cu toții! Dumnezeu să îl ierte iar Silvia Enus să fie puternica pentru Anais și Ayan!😭😭😭😭😭”, „Cu profundă tristețe și durere în suflet, am primit o veste care a întristat pe toată lumea: un suflet bun a plecat prea devreme dintre noi. Valentin, în vârstă de doar 34 de ani, a fost luat în mod tragic de lângă noi într-un accident rutier, lăsând în urmă un imens gol și o durere ce nu poate fi exprimată în cuvinte.”, „𝗢𝗱𝗶𝗵𝗻𝗲𝘀̦𝘁𝗲-𝘁𝗲 𝗶̂𝗻 𝗽𝗮𝗰𝗲, 𝗩𝗮𝗹𝗶. 𝗟𝘂𝗺𝗶𝗻𝗮 𝘁𝗮 𝘃𝗮 𝘀𝘁𝗿𝗮̆𝗹𝘂𝗰𝗶 𝗺𝗲𝗿𝗲𝘂 𝗶̂𝗻 𝗶𝗻𝗶𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗻𝗼𝗮𝘀𝘁𝗿𝗲…”, sunt doar câteva dintre mesajele afișate în mediul online în memoria tânărului tată decedat.

Familiei îndurerate, le transmitem condoleanțe profunde și îi asigurăm de întreaga noastră empatie și sprijin în această perioadă dificilă. În aceste clipe de neînchipuită suferință, gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de Silvia, Anais, Ayan și toți cei afectați de această tragedie neașteptată. Lumina lui Vali va continua să strălucească ca un far ghidându-i pe cei dragi prin întunericul durerii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: