Redactia.ro
Home » Știri » Durere nemărginită la priveghiul lui Corduneanu. Ce se întâmplă pe străzile din Iași

Durere nemărginită la priveghiul lui Corduneanu. Ce se întâmplă pe străzile din Iași

La priveghiul lui Costel Corduneanu, care a avut loc la un restaurant renumit din Iași, s-au adunat sute de oameni pentru a-i aduce un ultim omagiu fostului sportiv și lider al clanului. Atmosfera era încărcată de durere și tristețe, iar lacrimile și suspinele își făceau loc printre cei prezenți. Pe lângă cei care îl plângeau pe Corduneanu, se auzeau și cântece de jale interpretate de mai mulți maneliști celebri, printre care Florin Salam, Tzancă Uraganu, Cristi Nucă și Costel Biju.

Polițiștii de la Rutieră, în alertă pe străzile din Iași

În paralel cu priveghiul din restaurant, pe străzile din Iași se simțea greutatea pierderii acestui personaj marcant al lumii interlope. Polițiștii de la Rutieră și forțele speciale mascați de la SAS au fost desfășurate în mai multe zone ale orașului pentru a asigura ordinea și siguranța, având în vedere numărul mare de participanți la priveghi. De asemenea, pe lângă manifestările de durere, la restaurantul unde era expus sicriul, s-au organizat și grătare pentru cei prezenți.

În contextul zvonurilor privind posibile onoruri militare la înmormântarea lui Costel Corduneanu, reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne și ai Ministerului Apărării Naționale au intervenit pentru a clarifica situația. Inspectoratul de Poliție Județean Iași a emis un comunicat oficial pentru a infirma aceste speculații, subliniind că nu s-a organizat niciun moment de înmormântare cu onoruri militare în județul Iași.

„Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public, cu privire la o ‘înmormântare cu onoruri militare’, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași este abilitat să comunice următoarele: Informațiile vehiculate nu sunt reale. După consultarea cu structurile MAI și MAPN, a reieșit faptul că nu s-a organizat un astfel de moment, pentru înmormântarea din județul Iași”, a declarat IPJ Iași.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: